Fredagsmix

Det känns lite konstigt att ropa hej för helg numer, eftersom de knappast bjuder på någon "ledighet" eller vila för en småbarnsförälder. Jag tycker tvärtom att man måste växla upp när fredagen kommer he he... men jag har ett avkopplingsmål för mig själv. Att djupdyka inåt. Om så bara i en timme eller två när alla fotbollsträningar, Hoppis & Skuttis, barnkalas och middagsbjudningar är avklarade och huset har tyyyystnat. Jag har nämligen investerat i tyngdkuddar fyllda med med sand idag och är så taggad på att testa dem nästa gång jag får tillfälle till en Yoga Nidra (avslappningsövning). Har ni inte testat det ännu så måste jag peppa er att prova. Man blir helt varm och mjuk inombords. Beroendeframkallande känsla. Köpte också en så himla bra bok med mig när jag åkte tåg igår som jag också kan rekommendera om ni gillar författare som kan måla med ord. Och på söndag kväll ska jag ta ett bad och ge mig själv en stund med mitt nya anteckningsblock (omslag med Nobelpristagare) som jag köpt på Pocket Shop. Blir lycklig av ett nytt block med oskrivna blad. Fin fredag till er! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Caroline

ÄLSKAR yoganidra och tyngdpåsarna:-).
Låter som du balanserar upp livet på ett bra och hälsosamt sätt. Ha en fin helg, Kram C

2019-05-10 @ 18:58:31
URL: http://harmoniskerum.com/
Postat av: Anna

Jag tycker att det känns som att man längtar till helgen och sen när man väl kommer till den så kommer man på att "visst ja, jag har ju småbarn, jag får inte vila!" Haha, sen glömmer man det likväl till nästa helg igen.

2019-05-10 @ 19:19:33
URL: http://svenskatrappsteg.se
Postat av: Anonym

Exakt SÅ. Fasen vad skönt med någon som kan tell it like it is. Ska anamma målet att ge mig själv en timme eller två per dag. Glömmer lätt bort mig själv i alla måltider som ska serveras, planeras osv En timme är ju ingen orimlighet. Istället för att slösurfa på mobilen. Tack för pepp!

2019-05-10 @ 19:24:31
Postat av: S.

Undrar också över alla frukostar på instagram med bloggare som har barn. Jag hinner inte ens tänka på var jag ska hitta recept för att göra pocherade ägg än mindre skulle jag få en ledig stund att äta upp det. Var är alla barn på instagram när det njuts av långfrukost hos bloggerskor på helgerna?

2019-05-10 @ 19:26:29
Postat av: Lovisa

Ja, exakt så är det. Man måste växla upp när det vankas helg och man har småbarn. Speciellt när det är helg som är fullproppad med aktiviteter och tider som måste passas...

2019-05-10 @ 19:30:45
URL: http://www.inredningbycadla.se
Postat av: Ann

Snälla kan du dela med dej var man köper dessa tyngdpåsar och hur många man behöver?

Tack!

2019-05-10 @ 23:24:08
Postat av: Hanna

Tack för tipset om yoga nidra, så skönt!

2019-05-11 @ 06:12:30
Postat av: Amanda

Yoga Nidra är en given favorit och ett måste de kvällarna man har svår att komma ner i varv. :)

2019-05-11 @ 16:42:50
URL: http://https://urbanvagabond.blogg.se
Postat av: Inger Svare Morset

Hei,
så glad jeg ble da jeg leste helgens D2 i Dagens Næringsliv om at du er mer bevisst forbruk/konsum! Håper kvalitet og langvarig holdbarhet får større oppmerksomhet i samfunnet generelt <3

siv. arkitekt MNAL
Inger Svare Morset

2019-05-11 @ 22:08:00
Postat av: Emma

Fint att du prioriterar din hälsa, mer människor borde göra det. <3

2019-05-12 @ 12:29:06
URL: http://emmalist.blogg.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL