Fredagsblomma med fint fat

Jag har kommit av mig lite med snittblomsinköpen under vinterhalvåret eftersom jag inte vetat vilket ben man ska stå på ur ett hållbarhetsperspektiv. Men det blir ju lite tomt på soffbordet därav. Så jag har parkerat en skir krukväxt där istället. Den här fick jag på min boklanseringsfest. Det blåvitprickiga fatet har jag köpt på Inspirera keramik som ligger vägg i vägg med min studio på Spinneriet. Ett helt osponsrat tips (bör väl förtydligas) men att piffa upp en kruka man redan har hemma med ett handdrejat eller loppisfyndat fat är ett underskattat tips som kan göra stor skillnad. Min alternativa "bukett" har stått sig länge nu. Någon som vet vad det kan vara för sort?
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Asparagus tror jag namnet är. En sorts sparrisväct. Jättefina sådana kan man se på balkonger i Rom eller Lissabon. Jag har också ett par av dessa krukväxter - i arv från min mamma

2019-05-02 @ 22:04:23
Postat av: Nathalie

Jättefin. Hängsparris skulle jag gissa.

2019-05-02 @ 23:06:06
Postat av: Emma

Älskar fatet!

2019-05-04 @ 10:16:40
URL: http://emmalist.blogg.se
Postat av: josefin

Hängsparris, jag har två stora i amplar i fönstret hemma. jättefina! Mina blir tyvärr väldigt torra och fäller massa "barr" på vintern.. inte så poppis hos min man.Men jag älskar dom!

2019-05-06 @ 13:47:19

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL