DIY: Egen konst med kollage

Just nu är egna alster i ropet när det kommer till tavlor och väggprydnader. Men alla är ju inte lika konstnärligt lagda eller duktiga på att teckna. Mitt bästa tips till den som inte känner sig bekväm med att rita är att jobba med kollage och applikationsteknik. Kladda, klipp och klistra och lek dig fram till egna konstverk. Ett enkelt knep för att få dina motiv att kännas lite mer arbetade är att jobba med lager på lager av olika struktur och kvalité (skrivarpapper, bakplåtspapper, kraftpapper, wellpapp, tidningspapper osv.) och att konturklippa dem i former. Häromdagen behövde jag rensa huvudet och testade att skapa mönster med en bit bubbelplast och en kavel. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Annika

Bästa sättet för mig att koppla av är att skapa på egen hand med mina tavlor. Jag har också testat bubbelplast men tryckt plasten mot underlaget, inte tänkt på att använda en brödkavel. Ibland tömmer jag hålslagaren också och häller ut den på underlaget bla annat för att få lite struktur. Härligt att få skapa och göra som man vill!

2019-03-22 @ 09:15:47
URL: http://casaloda.blogspot.se
Postat av: T.

Så opretentiöst och bra tips!

2019-03-22 @ 21:54:55

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL