Min vecka i tre bilder

I veckan var jag, som en av fyra utvalda svenska medier (DN, ELLE Decoration, Residence och Trendenser) inbjuden att delta i IKEA's internationella pressvisning: IKEA Democratic Design Days nere i Älmhult. Tillsammans med journalister från hela världen fick jag vara med på workshops och ta del av trendspaningar, produktpresentationer och nya innovationer. Superinspirerande! Mer om det i nyhetssvepet på söndag. 
Samtidigt på Spinneriet: Elvine hyrde min studio i tre dagar för att arrangera en kollektionspresentation / modevisning av sitt sortiment 2020. 
 
Jag har ju lovat att en mobilanpassad blogg är på G så länge att ni säkert tappat hoppet om mig nu. Men om ni bara visste hur mycket tid och tankekraft en så till synes enkel justering har krävt. Det har också varit en kostsam process (vi pratar sexsiffrigt belopp). Men nu finsnickras det för fullt bakom kulisserna och nästa vecka kommer bloggen att ändra lite form. Så jag hoppas ni har tålamod med att sajten buggar till och från. En responsiv lösning och några nya tekniska finesser ska se dagens ljus!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Tack för trevligt sällskap och roligt att vi fick välkomna dig till Älmhult 😃 På återseende snart!

2019-06-08 @ 17:48:33
Postat av: Missy

Spännande jobb du har med alla dessa roliga aktiviteter!

2019-06-08 @ 21:11:45
URL: http://razzer.se
Postat av: Johanna

Jag som tyckt din blogg är så lättnavigerad just för att den inte är mobilanpassad 🙈

2019-06-09 @ 00:43:48
Postat av: Aleksandra

Åh, jag håller med dig Johanna 🙈 Alla mobilanpassade sidor har alltid så stor text och det blir så himla mycket scrollande. Svårt att få en överblick över inläggen. Med det sagt inte nödvändigtvis att det blir så här! Spännande att se nästa vecka 😊

2019-06-09 @ 22:31:42
Postat av: Märta

Blir bra med mobil-anpassning! Men att det kan va så sjukt dyrt att få till det, känns ju som nån har typ lurats... O tråkigt du inte kunde fått lägga de pengarna på annat.

2019-06-10 @ 21:20:55

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL