Annons

Get the look – Svalebogatan

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks  

Som alltid dyker det upp frågor om objekten jag lyfter från Hemnet. Jag har gjort lite research för att ta reda på mer om möblerna och detaljerna som syns i bild från huset på Svalebogatan. Här är ett kollage med adlinks. Hoppas det kan vara till hjälp. Om något fortfarande är oklart (sängborden i sovrummet?) kanske vi kan hjälpas åt i kommentarsfältet. Fåtöljen i sovrummet är en Pernilla från Dux (finns på Rum21)!

Randig tapet Boråstapeter Scandinavian designer /  Vägglampa Nordiska galleriet / Överkast Svenssons / Vita sängkläder i linne Ellos / Bred kudde 90X50 H&M Home / Howardsoffa Lauritz Ägget Nordiska Galleriet / Golvlampa Royaldesign / Matta AspenKilands mattor / Linnekudde Granit / Soffbordet i ek hittar jag inte – men en likvärdig med tåligare bänkskiva är Hejnum från venska G.A.D / Rund glasvas Åhlens

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.