Get the look: Alfhemsgatan 7

Inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks 
 
Hur återskapar man stilen i lägenheten som är till salu på Alfhemsgatan 7? Jag har letat reda på några av nyckelmöblerna som syns på bild. En stor matta i jute kan du fynda hos Ellos. Hoppas att kollaget kan vara till hjälp! Här finns alla tidigare ”Get the look” inlägg om du vill bläddra i arkivet. 
Rislampa Svenssons / Soffa Posh Living / Vägglampa /  Fåtölj Svenssons  / Kudde juanita 50x70 cm + Kudde Fleck  50x50 cm + Kudde Rail 50x50 cm Royal design / Soffbord House doctor / Sänghimmel Royaldesign / Bäddset Royaldesign / Spjälsäng IKEA/   Matstol Svenssons / Tavla Fine little Day 

Kommentarer
Postat av: BackstageiMammalivet

Väggfärgerna gör mycket för den lugna helhetskänslan... skulle du kunna luska ut färgkoder?;) Mest nyfiken på om de är neutrala, eller mer åt Y? Jag väljer ju själv gärna mer åt blått...

2019-01-28 @ 11:05:17
URL: http://backstageimodebranschen.blogspot.se/
Postat av: Sofia

Soffbordet ser ut att vara Ellos studio i lägenheten, har samma :) https://www.ellos.se/ellos-home/soffbord-studio-o-80-cm/1517502-01

2019-01-28 @ 13:24:20
Postat av: Anonym

Hej BackstageiMammailivet,
i princip så ber Du Frida om att ringa/maila mäklaren och be dem kolla med säljaren eller dennes stylist (om hemmet har stylats innan försäljning) om vilken färgtillverkare det är och om det är en NCS kod på kulören eller en egen skapad av tillverkaren.
Sedan ska Frida sända dem till Dig....???
Kan Du inte göra detta själv ?
Sedan skulle jag rekommendera Dig att läsa på lite om hur färger ter sig i din hemmiljö. Samt hur man lämpligast gör för att hitta en bra färg till sitt hem (1.Färgkarta 2. Provmåla på Din vägg).
Sedan återges färgen inte i sin äkthet genom en skärmbild, samt vädersträck, ljusinsläpp och andra intillvarande färger i rummet och miljö.
Ja, jag har en dålig humör dag, ber om ursäkt.
Vänliga hälsningar från mig.

2019-01-28 @ 16:05:43
Postat av: Jennie

Älskar dessa inlägg!! Stort tack Frida! Är ute efter den coola vita bordslampan på bilden, men fanns ingen länk, nån som vet var den är från? :)

2019-01-28 @ 18:25:08
Postat av: BackstageiMammalivet

Oj, vilken trevlig kommentar jag fick på min fråga! Eftersom du, Anonym, inte vet det så berättar jag men jag jobbar också med inredning på ett arkitektkontor och färgsätter många av hyreshusen vi bygger... Så därför var jag nyfiken då jag tyckte att färgskalan kändes neutral och kunde passa många... Privat väljer jag ofta färger som går åt blått.

Sorry Frida om min fråga skapade mycket jobb åt dig. Jag kände nog mer att det inte var möblerna som skapade stämningen i just den här lägenheten utan färgvalet på väggarna.

2019-01-29 @ 09:03:38
URL: http://backstageimodebranschen.blogspot.se/
Postat av: Nathalie

Jennie, den heter Pion är från Hay vill jag tro :)

2019-01-29 @ 20:31:53
Postat av: Annixa

Hej Frida!

Älskar din blogg, dessa inlägg OCH den ”nya” inriktningen mot mer hållbar konsumtion. Är på jakt efter en ny soffa men tvekar hela tiden då jag minns ett inlägg du skrev för ganska länge sen om gifter i sofforna. Denna i kollaget har kallskum, vilket jag minns som dåligt. Är det så att det ändå kan funka för att det är fjäder runt osv vore det ju super. Tänkte att du kanske visste eftersom du länkar till denna. Tusen tack för Sveriges bästa blogg!

Annica

2019-01-31 @ 14:24:31

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL