Lookalike: Runda speglar

Formgivaren och arkitekten Jacques Adnet började tidigt kombinera läder och glas i sin design. Spegeln för Gubi ritade han redan på 1950-talet, då Adnet inledde ett partnerskap med det franska modehuset Hermés. Idag räknas den som en modern klassiker och har fått många designsyskon i billigare prisklasser. Sist ut i raden? Kolla in denna nyhet från Ellos. Vad säger du om de här? Lika som bär?
Bild 1: Gubi spegel Adnet, pris 7628 kr 
Bild 2: Ellos spegel Alice, pris 494 kr

Kommentarer
Postat av: Ninni

Ja till utseende mycket likt, så avskyvärt tråkigt.
Ellos likt flera andra större företag har en produktion och försäljning där de skor sig på andras formgivning och tilverkning. Jag köper inger från dem. Skulle inte ens ”klä mig i deras namn” eller arbeta med dem.
Tack Frida för att Du lyfter produkter som är ”look a like”.
Kramar från Ninni.

2019-02-25 @ 16:54:26
Postat av: Ninni

Ser att i min kommentar ovan har det blivit en fel bokstav så att det blivit ett namn och en felstavning. Rättning; ”tillverkning” och ”inget” ska det vara.
Ninni.

2019-02-25 @ 16:59:22
Postat av: Sonja

Hänger på Ninnis kommentar ovan. Hur ser du på samarbete med Ellos, Frida? De känns så himla ”ofräscha” på något vis, levererar ständigt nya kopior i sortimentet. Kram och tack för en fin blogg!

2019-02-26 @ 15:17:26
Postat av: Ann

Åh vad fin den översta är!

2019-02-28 @ 16:31:19

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL