Läsarundersökning - Hjälp mig göra Trendenser bättre!

Jag brukar ju ställa frågor till er med jämna mellanrum för att ta reda vad ni tycker om och vill ha mer av här på bloggen, och vad ni helst vill slippa läsa om. Men nu var det ett tag sedan. Vill du hjälpa mig göra Trendenser bättre genom att svara på några enkla frågor i min Läsarundersökning 2019? Klicka här för att komma till enkäten.

Anger du din mailadress har du chans att vinna ett signerat exemplar av min kommande bok Handbok i inredning och styling som släpps den 25 mars. Jag lägger fem böcker i potten och utser vinnarna utifrån de mest konstruktiva svaren. Tusen tack på förhand!
Foto: Jonas Häll

Kommentarer
Postat av: Anna Sj

Jag vill inte se bilder och läsa om alla dessa mässor.
Jag vill ha tips på produkter i alla prisklasser. Jag vill se återbruk av möbler. Förslag på miljövänliga och bra material. Fiffiga tips. Förslag på hur man stylar och får ihop helheten.

2019-02-20 @ 20:44:50
Postat av: Monnah

Vad roligt att vi får vara med och "ge tillbaka" till dig!

2019-02-21 @ 21:20:35
URL: http://monnah.se
Postat av: Anna

Älskar dina nyhetsummeringar!

2019-02-22 @ 15:01:46
Postat av: Martina

Ett mycket fint hem! Dock skulle jag personligen undvika ett sådant typ av handfat utan någon som helst avställningsyta! Blir alltid lika galen när jag tex bor på hotell med såna handfat(exempelvis Miss Clara i Sthlm)... å hemma har man ju oftast ännu mer saker.. snyggt men opraktiskt!:)

2019-02-22 @ 19:29:06

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL