Hemnetgodis: Wadmansgatan

Jag såg den här lägenheten swisha förbi på Hemnet, klev in i en workshop med en kund och vips... så var den såld. Ibland går det undan. Kan ändå inte låta bli att visa den. Vi måste prata om konsten och tavlorna på väggarna. Så fina. Är de egna? Jag har börjat måla akvarell som avkoppling och de här ansiktsmålningarna inspirerade mig massor. Måste testa. Och inte minst också våga hänga upp fler av mina egna alster hemma. Så hemtrevligt. Fler bilder hittar du HÄR
Foto: Alvhem

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej! Vet du vad det är för matbord? Jättefint tycker jag.

2019-02-12 @ 19:19:19
Postat av: Frida

http://birgittaholmstrom.se/galleri.html

2019-02-12 @ 19:49:33
Postat av: Angelica

@Maria - Om jag inte tar fel är det ett Tom Dixon bord.

2019-02-12 @ 20:46:26
Postat av: Glenn

Hur tänker folk generellt kring att placera ett bord såhär och inte framför ett fönster? Står i valet och kvalet inför en renovering - sjöutsikt från bordet eller kunna få fram till fönstret för att titta på sjön?
På bilden ovan är det kungör lite plats, men vi har mer plats till vänster om fönstret med skulle egentligen behöva mer bänkskåp där för förvaring.

Svar: Hej, jag tänker att det lite bara hänger på fönstrets placering och utsikten utan även på rörelseytan runtom bordet så att du och dina gäster kan dra ut stolen och sätta dig utan att behöva dra in magen eller tränga dig. Svårt att ge råd utan att veta hur stort köket är. Men visst är det härligt att kunna se ut mot något trevligt om det går att lösa.
Trendenser

2019-02-12 @ 22:11:10
Postat av: Glenn

Det är gott om plats, inget trångt (på bilden i inlägget hade det aldrig gått, men vi har minst en meter till till vänster om det vänstra fönstret samt ett lågt, stort, fönster med sjöutsikt. Arbetshypotesen är att ställa det framför och känns som att du sekunderar den åsikten - att titta in i en vägg är sådär.

Var någon twittertråd häromdagen som påstår att det är ett svensk fenomen att ställa bord framför fönster, blockera en sittplats samt element. Men jag ör skeptisk till det, eller så har vi bara kommit på något som är smartare än andra länder :D

2019-02-14 @ 08:52:19
Postat av: Angelica

Inget illa ment nu, men ser inte precis alla hem likadana ut nu för tiden? Är det bara jag som känner att människor slutat samla på sig vad man tycker om och istället valt en stil på grund av påverkan (jag är inget undantag) men jag har helt enkelt tröttnat på detta märker jag...

2019-02-15 @ 08:09:40

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL