Annons: Skräddarsy din förvaring med svenska Mirro

Innehåller reklam i samarbete med Mirro 


Visste du att svenska Mirro har tillverkat måttanpassade förvaringslösningar och skjutdörrar i över 20 år? Deras fabrik ligger i småländska Hillerstorp och där produceras skjutdörrar och garderobsinredningar helt och hållet efter dina behov och önskade mått på både bredden och höjden! Perfekt om du har speciella hörn eller vinklar att ta hänsyn till. Dessutom kan du få deras skjutdörrar i valfri färg (NCS-skalan).Med hjälp av Planeringsverktyget som finns på deras hemsida är det enkelt att skissa på olika skjutdörrsmodeller och färdiga inredningsförslag. Här får du dessutom ett uppskattat pris när du är klar.En av Mirros skjutdörrsmodeller heter Symmetric och den fungerar perfekt som rumsavdelare. Den går att beställa ända upp till 3,5 meter mellan golv och tak.Utöver till walk-in-closets och framför garderober passar Mirros måttanpassade skjutdörrar perfekt på hemmakontor, i hallen, i barnrummet eller där du behöver en smart och dold förvaring. Klicka här för att se olika rum där lösningar från Mirro finns.Dessutom kan du få en massa inspiration, tips och idéer genom att läsa Mirrobloggen eller genom att följa Mirro på Facebook (@mirrosweden) och Instagram (@mirro.se). Jag slår gärna ett extra slag för deras närproducerade produkter. Känns fint att de tillverkas i Sverige. Nedan kan du se en film från deras tillverkning, som visar hur en beställning kan gå till från idé till färdigt resultat. 

Klicka här för att komma till Mirros hemsida!


Kommentarer
Postat av: Andreas

Vilken himla bra butik med riktigt snygg inredning Och planeringsverktyget var ju suvärent bra! Detta vore något för mig som lever i ett himla stökigt hem, kanske får börja mäta hemma nu och se vad mirro kan erbjuda.

2019-04-02 @ 09:02:24
URL: http://www.presenttipsaren.nu
Postat av: Anna

Glasdörrarna skulle passa på spinneriet!

2019-04-02 @ 17:56:40
Postat av: Eva

Så fina glasväggar 👌🏻👌🏻

2019-04-06 @ 13:59:51
Postat av: Lina

Scrollade snabbt och såg nästan ut som det var på Spinneriet 😄😍

2019-04-09 @ 15:04:22
Postat av: Anna

Önskar att det fanns tydligare prisexempel på olika rum. Förstår att det är olika på olika mått men bara nyfiken mellan tummen och pekfingret.

2019-04-15 @ 16:46:55

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL