Reklam: Gör personliga julklappar med Önskefoto

*inlägget presenteras i samarbete med Önskefoto 

Ni som följt mig ett tag vet att jag alltid använder Önskefoto när jag gör fotoböcker efter events och uppdrag i jobbet. Det har jag visat och tipsat om tidigare. Och just därför är jag så himla glad att äntligen ha fått till ett toppenerbjudande med dem, såhär inför jul - som ger er en grym rabatt om ni vill testa att göra en personligare julklapp i år med deras webbtjänster. Antingen kan du göra en present med foton till familjen eller släkt och vänner. Eller så kan du beställa en fotobok från året, sommarsemestern, en familjefotografering, årets instagrambilder eller födelsedagar? Verktyget är superenkelt, det finns färdiga layouter och fina textilomslag. Min favorit är den i naturfärgat linnetyg. 

JUST NU - 40% RABATT 
Den här veckan får du som läser Trendenser ett superbra erbjudande: 40% rabatt på alla fotoböcker om du anger koden 40TRENDENSER (gäller t o m 25 November 2018). En bra morot att ta tag i fotoboksprojektet och bli klar med julklapparna - i god tid!

25% RABATT 
Till er som inte hann med att beställa innan rabattkoden ovan slutade gälla kan jag trösta er med en förlängd rabatt på 25% om du anger koden TRENDENSER25 (gäller t o m 9 december 2018).

Beställer gör du här!

Med risk att avslöja årets julklapp till gammelmormor (tror det ska gå bra, hon läser inte min blogg) så blev min familjefotobok på barnen såhär. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Vilket roligt erbjudande, älskar att ge bort personliga presenter.

2018-11-20 @ 13:00:53
URL: http://www.inredningbycadla.se
Postat av: Ninni

Tack Frida, känns som om Du var med mig igår i mina funderingar om var och hur. TACK ♥️,
Varm Kram från Ninni.

2018-11-20 @ 16:33:14
Postat av: Hanna

Är supernöjd med mina fotoböcker därifrån!

2018-11-20 @ 18:33:53
Postat av: Anna

Så nöjd med din blogg och många av dina samarbeten, men har du läst kommentarerna på deras Facebook och Insta? Främst från förra julen. Katastrof!!! Så många som inte fick sina leveranser i tid, som inte fick svar från kundservice etc. Fina produkter, men det verkar inte alls hålla måttet när det kommer till leveranser och kundservice.

2018-11-20 @ 21:28:33
Postat av: Frida

Anna: Kul att du gillar bloggen - men vad tråkigt att höra att de hade problem ifjol. Det har funkat smidigt med mina beställningar men kanske logiskt om det blir längre väntetider precis innan jul om många beställer samtidigt - ännu en anledning att komma till skott i tid i år då :)

2018-11-20 @ 22:45:56
URL: http://www.trendenser.se
Postat av: Josefin

Var tyvärr en av dem som hade problem med Önskefoto förra året. Beställde i god tid innan deras sista datum för leverans innan jul. Kalendrarna, som var julklappar till nära och kära, dök upp i mellandagarna. Utöver det var deras kundtjänst under all kritik. Kanske har de rustat bättre i år, men jag vågar inte chansa och kommer välja en annan leverantör.

2018-11-22 @ 15:07:35

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL