Annons: Säg hej till min assistent Mr iRobot

* Inlägget innehåller reklam för och presenteras i samarbete med Robotexperten.se


Jag har länge varit nyfiken på hur det skulle vara att ha en robotdammsugare i studion men ska ärligt erkänna att jag dragit mig lite för det då jag varit orolig för den skulle gå ihop med mina designmöbler (blir de kantstötta?) och för att den skulle låta så mycket att det ändå går att vara i rummet när den dammsuger. I samarbete med RobotExperten.se som är en stor specialbutik med kända varumärken som Neato, iRobot og Cleanmate har jag nu fått möjlighet att testa Roomba 966 från iRobot. Jag brukar inte slänga mig med superlativ men jag måste säga att han är helt fantastisk!

Jag är positivt överraskad över hur smart den är. Dammsugaren känner av omgivningen, rör sig smidigt runt möblerna, klarar av att städa stora ytor och kan dessutom styras via telefonen! Även om vi ju har städhjälp i studion från Hemfrid så behöver vi ju dammsuga av golvet själva emellanåt. Nu är det sluttjafsat om vems tur det är. Såg hej till min nya assistent. Så smidig och tyst att den knappt märks - förutom att den gör så att allt blir rent och snyggt då förstås. Var tvungen att filma med mobilen så att ni ska förstå. På slutet ser ni hur försiktigt den tar sig runt stolar, soffbord och ja, till och med under soffan!

Här kan du läsa mer om Roomba 966 från Robotexperten.se


Kommentarer
Postat av: Marianne

Hej bästa hjälpreda 🤗😍

2018-05-22 @ 14:10:17
Postat av: Annica

Synd att vi inte fick höra hur den låter när du skriver att den är tyst. Funderar själv på en och undrar över ljudet samt hur höga trösklar den klarar.

2018-05-22 @ 17:15:54
Postat av: Anna

Hej - hur funkar den, kör den på måfå hit å dit - hur är man säker på att den dammsugar överallt? Och hur höga kanter/trösklar klarar den? Ser ju onekligen väääldigt praktiskt ut. Om det är något jag verkligen ogillar så är det att dammsuga :)

2018-05-22 @ 18:30:12
Postat av: Sandra

Kan inte svara för hur iRobot funkar men jag har haft en Neato i flera år och den dammsuger systematiskt efter hur den känner av rummet och kommer ihåg det (nån AI) så den dammsuger överallt. Men de klarar ju inte hörn förstås. Och trösklarna får nog vara max en centimeter för att det ska gå. Man måste ha kortluggade mattor, inga ryor eller långhåriga. Eller så tjocka att den inte kommer upp. Och så måste man ju plocka undan saker förstås :) Jag är supernöjd med min Neato, den blir som en liten familjemedlem, haha.

2018-05-23 @ 08:44:30
Postat av: Elin

En bra inredningssida om du vill kika in

2018-05-23 @ 22:26:24
URL: http://https://www.butikmelab.se/
Postat av: Leif

Skulle nog inte kalla den tyst. Vill helst inte vara i samma rum som den men är lite tystare än en vanlig dammsugare. Klarar vanliga trösklar i de flesta fall. Men den är helt fantastisk och ångrar inte köpet.

2018-05-25 @ 17:24:23

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL