Hemnetgodis: Kastellgatan

Kolla in den här pärlan som ligger ute till salu via Alvhem mäkleri, på adressen Kastellgatan 7 i Göteborg (Linné). Näst högst upp i huset med fantastiskt ljusinsläpp. Genomgående fräscha golv och fungerande kakelugnar. Dessutom fylld med fina skandinaviska designmöbler. Värt en titt. Alla bilder hittar du här!

Kommentarer
Postat av: Anna

Vilken magisk lgh! Föll pladask för valet av konst, har kala väggar och tycker det är sjukt svårt - framförallt om man inte är kunnig och går på liten budget! Var köper man? Vad söker man på? Hur matchar man? Osv! Önskar ett inlägg om detta! Så trött på massproducerade posters som man ser överallt! Tack på förhand och heja dig och din blogg!

2018-03-20 @ 19:56:17
Postat av: Lovisa

Jag är inte alls lagd åt det minimalistiska hållet när det gäller inredning, men stylingen i denna lägenhet och det rena avskalade intrycket ger en skön harmonisk känsla. Härligt!

2018-03-21 @ 15:29:13
URL: http://inredningbycadla.se
Postat av: Maria

Så fin lägenhet! Vet du vad det är för skoställ/hyllor i hallen?

2018-03-21 @ 21:40:33

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL