Annons

Läsarfråga: FAQ / Svar på vanliga frågor

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar 
 
I bloggkategorin Läsarfrågan svarar jag på inredningsfrågor utan kostnad  (min tid finansieras med reklamlänkar, sk adlinks). Just nu ligger jag lite efter med att besvara läsarmail pga föräldraledigheten så jag samlar ett par återkommande frågor i ett inlägg istället för att svara er alla en och en. Hoppas att det kan hjälpa fler! Har du kört fast med inredningen ett rum eller är det något annat inredningsrelaterat du funderar över? Maila mig en kort beskrivning på: [email protected] 
 
———————————
Fråga: Var kommer sittbänken i ert kök ifrån och vilket träslag är det på era Y-stolar?
Svar: Bänken är från Skagerak (finns på Rum21) och heter George med en egentillverkad extradyna i läder (bara den ljusgrå som ingår). Matstolarna är i såpad ek (finns på Svenssons).
———————————
Fråga: Vilken färg är det på träet på barstolarna i studion på Spinneriet. 

Svar: Det är Jolly från Ellos i färgen ”Natur”. Träet ser ljusare ut i på bilderna webbshopen än de är i verkligheten (detta är alltså inte dem i mörkt trä/mörk bets).
———————————
Fråga: Vad heter taklampan som hänger över bordet hos din svägerska och var kommer hennes stolar från? 
Svar: Taklampan är Random Light i vitt och stolarna är Borge Mogesens Folkestolen i såpabehandlad ek, båda finns på Rum21

Kommentarer

  • Louise skriver:

    Jag drömmer om en familjesoffa där man mysa med ett barn på varje arm. Det finns massor med fula med bombastiska armstöd. Men finns det något alternativ som inte kostar 50 000? Har du något tips eller kanske ett helt önskeinlägg?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.