Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.
Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.
Vecka 12 har bjudit på en hel del nytt och lite gammalt, i ny tappning. Här kommer en scroll för dig som vill ha koll på veckans inredningsnyheter och snackisar. Göteborgs kanske mest kända inredningsbutik Artilleriet har lanserat en egen soffa i veckan. Modellen har fått namnet Mamma Sofa och tillverkas i Tranås. Den hyllas på bred front […]
Visste du att flimrande lampor eller TLM (temporal ljusmodulering som det heter på fackspråk) kan påverka din hälsa. Personer som är känsliga för ljusvariationer kan uppleva att de blir irriterade, får huvudvärk, koncentrations- eller till och med synsvårigheter om de vistas länge i rum där det elektriska ljuset är ”ojämnt”. Att ljuset flimrar är inte […]
Inlägget är reklam för Trivselhus och innehåller adlinks När jag fick jobbet att inreda inreda Trivselhus nya visningshus Villa Malevik på Husknuten i Göteborg utgick jag från Maleviks klippor och öppna strandängar. De skiftar i olika nyanser av brunt med inslag av grönt, vilket fick löpa som en tråd i färgsättningen – från fasaden till valet […]
Trendenser.se drivs av Frida Ramstedt och är en av Nordens största ämnesbloggar om inredning och design. Bloggen uppdateras dagligen med inspiration, nyheter och trender för livet i hemmet.
Copyright 2019 Trendenser AB, All Rights Reserved
Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer
Jag accepterar
Kommentarer
Vilken underbar skärbräda!
Vilken underbar skärbräda!
Precis en sådan gjorde jag på träslöjden. Har för mig att jag borrade hål och stack in en läder-knorr i rumpan, som grädde på moset.
Så kul att du hittade nåt som du ville ha 🙂
När jag jobbade med kött rengjorde vi skärbrädor och huggkubb sålunda: strö med grovsalt, låt det stå en 15 min. Skrubba sedan med en rotborste och skölj av. Saltet rengör och desinficerar.
Härlig färg på brädorna! Söt grisform också 🙂
Ett underbart tips!
Fick några små av min mamma, underbart att äta våra helgfrukostar på dem ? har väldigt många stora med!
ja men ja har faktiskt köpt flera st en gris oxå som jul skinkan brukar få va på
och som ja säger då vid jul skinkan "klär" vi ett varv med aluminium folie runt "magen" på grisen så inget med bakerier så där inte
god juo o kramen me
Fin skärbräda. Jag har det så lyxigt att min pappa gör skärbräder. Jag har flera stycken, bl a en grisformad. Ha en god jul.