Annons: Nyheten Naturum från Färgbygge

* Inlägget presenteras i stolt samarbete med FÄRGBYGGE

Färgbranschen är konservativ och oftast är det de stora jättarna som syns och hörs i sociala medier. Men jag vill slå ett slag för den lilla svenska uppstickaren FÄRGBYGGE. Deras färger består både av mineraler och organiska råvaror. Där vanligt förekommande fossila råvaror i stor utsträckning har ersatts med förnybara alternativ. 

FÄRGBYGGE har precis släppt en helt ny färgserie som fått namnet FÄRGBYGGE NATURUM. Det är en serie helt nyutvecklade vattenburna inomhusfärger. Tillverkade i Sverige och med över 95 % förnybart bindemedel. Färgbygge har sedan starten1979 haft fokus på att producera färger som har så liten påverkan på människor och miljö som möjligt och de väljer i första hand råvaror med naturligt ursprung. Detta är något jag verkligen gillar, därför kommer ni få följa med på ett spännande samarbete under våren!
Foto: Färgbygge
 
Inlägget är ett betalt reklamsamarbete med FÄRGBYGGE

Kommentarer
Postat av: Carolina

Heja! Vilket bra företag! Och samarbete!

2018-12-27 @ 20:21:52
Postat av: Linnea

Nyfiken på vad det är för bindemedel? Har försökt söka på deras hemsida men hittar ingen info.

2018-12-27 @ 22:55:07
Postat av: Markus Zoffmann

Hej Linnea!
Färgbygge tillverkar sitt eget bindemedel som vi kallar för naturliga polymerer, som utgörs av steroler, fettsyror, proteiner och vatten: Mjölkprotein (kasein), schellak, rapsolja, solrosolja och linolja i olika proportioner som kombineras med cellulosa, pigment och mineraliska fyllmedel. Att redovisa innehållet i färgerna är och har alltid varit en viktig hörnsten i Färgbygge varför vi skriver ut det huvudsakliga innehållet på respektive produktetilett. Vi kommer inom kort komplettera vår hemsida med mer ingående information om respektive produkt. Tills dess är alla varmt välkomna att ta kontakt med oss: info@fargbygge.com

God fortsättning och Gott Nytt År!
Med vänlig hälsning,
Markus Zoffmann
Färgbygge

2018-12-28 @ 09:22:36
URL: http://www.fargbygge.se
Postat av: Linda

Vilka fina färger!

2018-12-28 @ 22:26:36
URL: http://nouw.com/linzoshouse

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL