Annons: Armband på köpet och 15% rabatt på Daniel Wellington

Äntigen har vi fått lite värme i luften och det har blivit dags att damma av vårgarderoben! I samarbete med Daniel Wellington vill jag tipsa om att uppdatera dina accessoarer istället för att köpa nya kläder och skor. Just nu får alla som beställer en klocka från Daniel Wellington ett extra armband på köpet. Ange koden TRENDENSER i kassan så får du dessutom 15% rabatt på ditt köp fram till 24/4 2018. 

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 
 
* Inlägget är ett betalt samarbete med Daniel Wellington

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej! Var kommer jackan ifrån? Tusen tack!

2018-04-11 @ 17:35:09
Postat av: Lina

Med risk för att låta lite gnällig men DW känns ju långt ifrån ett hållbart märke. Är det inte bara Kina-klockor med lite snyggare design? Hur länge håller en sådan? Är det inte bättre att uppmana folka att köpa en vintageklocka från nåt mer anrikt märke (finns från några hundralappar på tex Tradera) än att bara konsumera nytt av taskig kvalitet? Om jag har fel och DW är ett schweiziskt kvalitetsur så ber jag givetvis om ursäkt på förhand. Sen har jag full förståelse för att du som bloggare behöver tjäna pengar på samarbeten och annonser men finns det inte andra företag med en mer hållbar affärsmodell (ur miljösynpunkt)?

2018-04-11 @ 20:32:13

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL