Skapa Stilen: Sturegatan 29

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks

Hur återskapar man den friserat konservativa stilen? Tänk Howardsoffa på hjul, souvernirer från Svenskt tenn och detaljer i glas och mässing. På bilderna jag visade igår hade man valt en neutral färgskala men den här stilen funkar lika bra med kulör- och mönsterkrockar XXL. Då är tricket att gasa istället för att bromsa. Här är några detaljer som skymtade på bild i lägenheten som är till salu på Sturegatan 29. 
Sofffa beige // golvlampa  // soffbord // matta vit // kudde zebra / pläd Aristidia // pall sammet (beställningsvara) // mässingsljusstake // kruka med mässingsfat // bok Helmut Newton // Y-stolen // stoppad sänggavel  // vitt bäddset med pompoms

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej!
Fint! Länken till pallen i grå sammet fungerar inte. Kan du skriva in den igen?
Med vänlig hälsning, Lina

2017-10-27 @ 06:59:13
Postat av: J

Hej jag har en fråga! Vi har en vit Ikea Hemnes dagbädd i barnens sovrum men som ser gul ut. Väggarna är mörkgråa, hur kan man få sängen att se mindre gul ut? Den skär sig så mot ramar/bokhylla mm. Finns det några knep? Tack på förhand

2017-10-27 @ 09:14:10
Postat av: Sarah

Gillar verkligen den fräsha skandinaviska stilen, känns stilren, klassisk och naturnära.

2017-10-27 @ 16:44:08
URL: http://nouw.com/finita
Postat av: Marie

"Friserat konservativ", "småborgerligt" - jag älskar!! Uttrycken, alltså, inte stilen. Kan du inte skriva om inredningsstilar ur ett (nutida) klassperspektiv, det vore otroligt spännande?!

2017-10-28 @ 09:18:14

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL