Skapa stilen: Linnégatan 60

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks

Nu är ju lägenheten som är till salu på Linnégatan 60 väldigt personligt präglad, och det ingår ju i själva konceptet att det är just Johannas unika mix av detaljer och arvegods som gör helheten - men om du undrar var möblerna och inredningsdetaljerna som går att köpa finns att få tag på så har jag knåpat ihop ett kollage. En liknande linnesoffa kan du hitta här eller här. Hoppas detta kan vara till hjälp!
Grön grytvante Svenskt Tenn // taklampa frostat glas // stol böjträ // matbord // Wegner Y-stol trä // stor matta // vägglampa // soffbordglas // golvpuff sammet // fårskinn // tavla med Apa // kudde ljusgrå // kudde mörkgrå // förvaringskorg // Länsfåtölj // taklampa vit tylll // tapet William Morris

Kommentarer
Postat av: Frida

Alltså, nu föll jag som en fura för lampan som syns i sovrumsfönstret i mäklarbilderna. Hittar man den stilen nånstans? Är precis vad jag söker - lätt, luftig men spännande!

Svar: Det är Kristina Starks Hank. Här hittar du den: https://apprl.com/sv/pd/4SQE/
Trendenser

2017-10-20 @ 14:42:28
Postat av: Ellinor

Den där vägglampan är ack så snygg! Tyvärr är priset inte lika attraktivt! Har du förslag på en look a like lampa som är något snällare mot plånboken?! :)

2017-10-20 @ 23:52:47
Postat av: Sarah

Hejsan vi har just köpt hus i Italien, med ett väldigt knepigt svart swarowski golv. Har du ideer på hur man skulle göra detta snuggt? Belysning, inredning osv.? :)http://www.nextimmobiliare.net/dettaglio.php?id=160

2017-10-21 @ 10:22:14
URL: http://nouw.com/FinIta
Postat av: Jessan

Vägglampan är så snygg! Ps. det är fellänkat på länsfåtöljen :)

2017-10-24 @ 10:23:30
Postat av: Anna Dahlqvist

Hej Frida! Vad använder du för verktyg till dina moodboards/kollage?

Svar: Hej! Jag använder mig av Photoshop när jag gör kollage.
Trendenser

2017-10-28 @ 15:30:49

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL