Skapa stilen: Rådmansgatan

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks 
 
Mysteriet är löst. Det är inredaren Tanya som driver stylingfirman Designtherapy / instagram: @designtherapy.se som bor i lägenheten som är till salu på Rådmansgatan. Inte så konstigt då att bostaden är så sammanhållen. Kolla in hennes instagramflöde så förstår ni vad jag menar. Men hur återskapar man stilen och var hittar man möblerna som syns i bild? Jag har saxat ihop ett inspirationskollage och bett om färgkoderna. Väggarna i alla sällskapsrum är målade i S2000-N. alla snickerier samt sovrum är målade i S3000-N, taket i S0500-N och köksluckorna i S4502-B. Lampan i vardagsrummet är vintage Sputnik och liknande säljs ofta av @retrovintagedesign Hoppas detta kan vara till hjälp!
Bordslampa Rum21 / ljusgrå soffa Ellos // Fåtölj i ek Svenssons i Lammhult // soffbord marmor Svenssons i Lammhult // pläd i grått // vit bubblig kruka i keramik Ellos // brun sammetskudde Ellos // grå kudde med knapp // taklampa frostade glaskupor Ellos // stor glasvas Rum21 // skåp med rutiga träluckor Svenssons i Lammhult//  matstol Svenssons i Lammhult // taklampa // dockhuvud ljusstake // bockbensbord Rum21

Kommentarer
Postat av: Kimberley

Gode Gud så fint 🙌🏻 Är alla sovrum målade i samma färg?

2017-11-30 @ 20:32:47
Postat av: Josefine

Alltså jag måste säga, länken med dockhuvudet som är ljusstake - jag tycker verkligen den ljusstaken ser osmaklig och makaber ut. Alla tycker olika och det respekterar jag men ser väl allt lite olämpligt ut? Tack för en bra blogg!

2017-11-30 @ 20:44:43
Postat av: Josefine

Alltså jag måste säga, länken med dockhuvudet som är ljusstake - jag tycker verkligen den ljusstaken ser osmaklig och makaber ut. Alla tycker olika och det respekterar jag men ser väl allt lite olämpligt ut? Tack för en bra blogg!

2017-11-30 @ 20:44:43
Postat av: Lina

Å vad jag gillade den här lägenheten! Har du någon koll på vem som målat tavlan som satt bredvid den öppna spisen? Annars blir det till att måla själv tror jag.

2017-12-01 @ 11:51:26
Postat av: Erika Törnqvist

Hej Lina!

Vad roligt att du gillar tavlan som jag målat. Jag har färdiga alster till försäljning men målat även på beställning. Du kan kontakta mig på erika@erikatornqvist.se och besöka mitt konto på Instagram @eevigheter för mer information.

2017-12-01 @ 12:52:21
Postat av: Sandra

Gud vad jag håller med dig Josefine! Jag tycker att den är hemsk. Ser ut som ett barn som har torterats. Men absolut, respekt för att man tycker olika :)

2017-12-01 @ 13:18:50
Postat av: Luba Kejerhag

Hej! Jag söker en liknande matta som ligger i vardagsrummet I denna lägenhet. Vart kommer den ifrån? Har du tips på liknande mattor? Stort tack på förhand!

2017-12-01 @ 22:50:34
Postat av: Anna

Hej och tack för en bra blogg!! Skulle du också kunna tipsa om vart man kan hitta liknande gardiner som inte kostar skjortan men som ända är/ser ut att bara av kvalitet.. alltså inte billiga/plastiga.. Hade vart evigt tacksam!!

2017-12-04 @ 07:28:46

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL