Annons: Trendensers Julkalender 2017

Imorgon är det äntligen dags att vända blad till december. Eftersom det är 2017 så innebär det också att det nu är tio år sen som jag lanserade idén med en digital julkalender i min blogg, och varför bryta ett vinnande koncept? Med andra ord är det snart dags att kicka igång. För dig som inte varit med tidigare så öppnar jag en ny blogglucka med finfina vinstchanser varje dag fram till julafton, i samarbete med utvalda annonsörer som gör det möjligt för mig att hålla Trendenser igång varje dag, året om. Luckorna är öppna 24 timmar och man tävlar genom att svara i kommentarsfältet till respektive lucka. Eftersom det är en jury från de annonserande företagen som korar sina egna vinnare så har man lika stor vinstchans oavsett hur många gånger man deltar. Därmed finns det ingen anledning att ”taktiktävla” eller vänta till en annan lucka. Nedan får du en teaser på åtta av de 24 företag som är med i år - hoppas att ni är lika peppade på kalenderjubileet som jag är!
Vinnaren / bästa motivering utses av en jury från respektive annonserande företag (ej av Trendenser) och meddelas i inlägget till respektive lucka efter tävlingstidens slut när juryns överläggning är avklarad. Deras beslut kan ej överklagas. Man måste vara 18 år för att delta. Vinsten skickas endast inom Sverige. Trendenser tar ej ansvar för tekniska problem vid överbelastning av kommentarsfältet. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren och redovisas av vinnarna själva. Vinster som överstiger 1300 kr måste tas upp i inkomsdeklarationen. Läs mer om de generella tävlingsvillkoren på Trendenser här.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Åh, vad spännande och vilka fantastiska varumärken!

Kram Sanna

2017-12-01 @ 01:53:18
URL: http://mammasvardag.se
Postat av: Malin s

Ååå! Kul! Har längtat! Har varit med så många år och aldrig vunnit... kanske är 2017 mitt år! Tror nästan det ;)

2017-12-01 @ 07:06:04
Postat av: Rita

Er det bare mig som er langsomt opfatende, men hvor er selve julekalenderen?

2017-12-01 @ 08:31:50
Postat av: Eva

Så imponerad av hur du jobbar! Proffs fingerspetsarna.

2017-12-02 @ 09:05:37

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL