Sponsrat inlägg: Bona på Spinneriet - Så här blev resultatet

Minns ni det här inlägget? Vi fick ju möjlighet att testa Bonas produkter i studion på Spinneriet början av året och jag bad er om råd kring färgpigmenten i oljan till efterbehandlingen. Majoriteten röstade på nummer 7 som i också gillade. Det var en egen blandning med ca 30-40% grått pigment och såhär blev resultatet. Målet var att behålla "känslan" i det nästan 100 år gamla industrigolvet, men djuprengöra golvet och jämna till färgenför att göra golvet mer lättstädat. Vi är supernöjda med resultatet!
Produktlänkar till möblerna som syns i bild: Soffa i brunt vintageläder / Naturfärgad kelim matta / Svart soffbord/ Ljusstakar Nagel / Vit soffa IKEA Karlanda (har utgått ur sortimentet) / Svart burk med doftstenar från Mad et len.
Själva rengöringsprocessen var supersmidig. Det märktes knappt att golvkillarna varit där förutom att golvet var skinande rent och uppfräschat då förstås. Bonas dammuppsamlingssystem avlägsnar också upp till 99,8 % av dammet när golvet slipas med deras maskiner, jämfört med traditionell slipning, så om du är intresserad av det ska du veta att du inte behöver täcka över någonting. När allt var klart vädrade vi bara ur lokalen ordentligt och ställde tillbaka möblerna, sen har vi kunnat använda kontoret som vanligt. 
Här kan du läsa mer om Bonas Greenguard certifierade produkter som funkar lika bra i privata hem om du har en parkett som behöver fixas till. Du kan få dina golv oljade, lackerade eller vaxade beroende på vilken typ av utseende du vill ha. Bonas vattenbaserade lacker har hög slitstyrka och en mycket låg halt av VOC (flyktiga organiska ämnen), vilket gör dem bättre för dig och din familj, dina husdjur och din inomhusmiljö.
 
* Inlägget innehåller reklamlänkar och presenteras i samarbete med Bona

Kommentarer
Postat av: Sara

Golvet blev supersnyggt!

2017-05-25 @ 18:09:52
URL: http://www.medvindilivet.blogg.se
Postat av: Hannah

Snyggt! Vad kostar det att slipa per kvm?

2017-05-25 @ 19:13:11
Postat av: Franzenresidence

In love!! Så fantastiskt fint... jag renoverar ett av våra hus i Sverige -ifrån Usa... inte det lättaste att inta va på plats hela tiden kan jag lova. Vi har lagt in så fina breda långa plank från Dinesen, men är inte helt nöjd med oljan vi använt. Den drar åt rosa, så var ju inte mina inspo bilder jag skickade, gasa. Ska man göra om innan allt annat är på plats, det är frågan?! Grattis till fina bebisen och tack för en fantastisk blogg, alltid lika kul att kika in här!

2017-05-26 @ 03:38:28
URL: http://https://franzenresidence.com
Postat av: franzenresidence

Inte gasa, haha, gaaa skulle det stå! Denna autokorrigering alltså!

2017-05-26 @ 03:39:58
URL: http://https://franzenresidence.com

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL