Min önskelista till mors dag

Eftersom jag har så små barn ännu tänker jag att den här ömma modern nog får handla sina egna presenter i år, och det finns ju en fördel med det. Man kan kosta på sig att önska sig lite vad som utan att tänka på de små livens plånböcker eller besvär att få tag på grejorna i fråga. Här är några saker på min drömskelista, som jag inte kommit mig för att investera i ännu. Kanske läge att göra slag i saken på någon av dem? 
1) Jag behöver uppdatera min radhuskostym nu när magen börjar bli mindre. Sneglar på detta snygga set från Nike. 2) Emma Olbers nya samarbete med anrika Palmgrens har resulterat i en ny väska på min önskelista. Tänker att denna kommer bli så fin med åren. Precis som min egen mammas väskor. 3) Under sömnlösa nätter roar jag mig just nu med att leta efter en vintage syskonring på nätauktionerna. Tänker att det vore en vacker symbol att ha på högerhanden. 4) Ett par klassiska små pärlörhängen passar till allt. 5) Och som mamma har man ju inte jättemycket tid för piff. Funderar på att slå till på Cloud Nines värmespolar som jag testat vid olika plåtningar tidigare i år. De gör jobbet medan man själv kan göra annat. 

Kommentarer
Postat av: Josefin

Nike dressen såg då väldans fin å skön ut. Har du nån länk till de?

2017-05-23 @ 14:23:01
Postat av: Maria

Åh, den där väskan är makalöst fin!

2017-05-23 @ 18:59:00
Postat av: Anonym

vart kan man hitta priset på väskan?

2017-05-23 @ 19:02:47
Postat av: Maria

Hej, undrar samma radhusuniformen, underbar men hittar den inte på Nike?

Tack på förhand!

2017-05-24 @ 08:58:01
Postat av: Josefin

Maria: Hittade den på ASOS :)

2017-05-24 @ 09:21:06
Postat av: Mona

Blir också nyfiken på Nike dressen. Skulle passa perfekt som "hemmauniform". Kollade asos men hittade inget där som verkade vara likadan!?

2017-05-24 @ 21:27:29

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL