Majbrasa

Visst är det slitsamt att inte få sova hela nätter med en nybakad bebis i huset, men jag måste säga att det är lite lättare att uthärda sömnlösheten och de okristligt tidiga morgnarna när man kan tända en sprakande brasa och tillåter sig att stanna i trötthetsdimman/timman med en kopp kaffe och en snusande bebis vid fötterna. Ja, jag må vara den enda i hela Sverige som omfamnar det ruggiga vädret vi bjudits på i helgen - men jag tog tillfället i akt och beställde hem en jätteladdning ved igår och tackar nu ödmjukast för att begreppet Majbrasa fått en ny mening. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Marie

Fint, ser så harmoniskt ut. Sitter och väntar på min bebis som tittar ut i juni och blir nyfiken på filten lille ha.. var är den ifrån? Är fullkomligt allergisk mot alla färglagda och supermönstrade bebisprylar. :)

2017-05-14 @ 11:32:07
Postat av: Caroline

Såå mysigt och Underbar bild!
Fin matta också! Vart är den ifrån? :)

2017-05-14 @ 11:51:50
Postat av: Nilla Tankebubblor

Ljuvligt! Ha det så bra.

2017-05-14 @ 13:26:58
URL: http://tankebubblor.se/
Postat av: Eva

Älskar Codekorgen som du har veden i! Vilken strl är det på den?

MVH Eva

2017-05-14 @ 14:30:26
Postat av: Anna-Maria

Mysigt! Bara att passa på.

2017-05-14 @ 21:33:38
Postat av: Annika L

Vilken fin bild! Jag sitter här kl 05 på morgonen med en 6-dgr-pojke och undrar vad det är för fint babynest du har hittat? Ser ut att ha rejäla kanter.

Svar: Hej Annika, det är en bed-in-bed från Kam Care Design som är lika gammal som Max (dvs över 4 år nu..) jag tror inte de säljer den här modellen längre men kontakta dem och fråga för säkerhets skull. Kanske har de någon kvar på lager?
Trendenser

2017-05-18 @ 05:20:47
Postat av: Anna

Hej Frida, vilken fantastiskt fin fin mjuklift din fina baby ligger och gosar i. Var kommer den ifrån? Jag ska få barn om en månad och är på jakt efter just en sånn liknande.
//Anna

Svar: Hej, den kommer från Kam Care design men är 4 år gammal och jag tror inte de säljer den här modellen längre men kontakta dem och fråga. Om inte annat tycker jag de borde ta upp den i produktion igen för den är fantastisk! Ull/lin och ekologisk ´bomull dessutom.
Trendenser

2017-05-18 @ 06:49:26

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL