Annons

Hemnetgodis: Bockhornsgatan 9 A

Jag fastnade för några idéer och bildvinklar i den här lägenheten som ligger ute till salu på Bockhornsgatan via Stadshem i Göteborg. Om inte annat bjuder den på tre enkla stylingtips att ta med sig inför helgstädningen! Foto: Jonas Berg
 1) Testa att hotellbädda sängen med kuddstaplar istället för att luta upp dem mot sänggaveln eller väggen som man oftast gör = snyggt som omväxling! 

2) DIY-idén med läderbandad klädhängare på rundstav i hallen har man sett förut, men det är nog första gången jag sett att man fäst läderbanden rätt in i väggen istället för att hänga ner den från taket (med S-krokar istället för galgar som hängare) = Smart!

3) Klänningstricket är ju beprövat sedan länge (dvs att mjuka upp en stel garderobsvägg genom att hänga fram ett snyggt kjoltyg vid mäklarstyling). Men är den stickade tröjan med textur det nya svarta tro? Fint i vilket fall. 
Foto: Stadshem / Jonas Berg / Styling Grey Deco

Kategorier:

Kommentarer

  • Ingrid skriver:

    Jag tänker att rundstaven i hallen kanske borde lindas med läder för att skydda väggen från märken av galjarna.

  • Alexandra skriver:

    Väldigt snuggt med kuddarna! Bra tips. 🙂

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.