Happy Friday!

Här flyter tiden framåt i sakta mak (amma, vyssja, amma, vyssja... ja ni vet ju hur det är) men för att inte dagarna ska blandas ihop totalt firar jag traditionsenligt helg genom att visa några fredagsfavoriter. Vi börjar med den egenodlade chilliplantan som vi fått av Martinreda. Han bor ju ett stenkast ifrån oss och överraskade hela familjen när vi kommit hem från BB med presenter och en hemleverans av middag: tryffelburgare på svensk högrev, bacon, ostcreme, tryffelmajo och karamelliserad lök... Jamen, hur gulligt? Nu i veckan fick jag också paket från en läsare i Norge som skickat de sötaste små stickade tofflorna i merinoull och en fantastisk pläd (som inte rymdes i bild). Tack snälla Marianne! Och vet ni vad? I samma stund som värkarbetet drog igång höll jag på att beställa hem en Kungalampett (adlink) och se, den levererades nästan samtidigt som Oscar. Säger kanske en del om hur länge jag fick kämpa med latensfasen... Sist men inte minst två presenter jag köpt till mig själv i veckan på temat "self pampering". En ny duscholja av sojabönor från H&M och boken Food Pharmacy (adlink) som jag verkligen kan rekommendera. Jag är så sjukt taggad på att äta bättre nu, för att hjälpa kroppen läka snabbare. Trevlig helg! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 
 
*inlägget innehåller adlinks / reklamlänkar men inköpen har varit privata 

Kommentarer
Postat av: Emma T

På äta bättre temat är du välkommen till lerum:

http://vaxtrumilerum.se/evenemanget/vaxtrum-2017/

2017-05-12 @ 21:41:45
URL: http://emmassamling.wordpress.com
Postat av: Lina

Hej Frida. Detta har inget men inlägget att göra men jag undrar om du har koll på bostadsområdet i Göteborg med omnejd? Du bor ju i Kungsbacka och jag funderar på om det finns områden som du tänkt på som trevliga ur en arkitektonisk synvinkel. Men som ändå inte är Örgryte-dyra. Finns det några sådana områden. Eller gäller det helt enkelt att hålla ögonen öppna efter guldkornen?

2017-05-13 @ 19:02:56
URL: http://https://linaekholmblog.wordpress.com
Postat av: Hannah

Så fint av Martin!

2017-05-13 @ 19:57:24
Postat av: Angelica

Om du skulle köpa ett par barstolar till ditt hem, vilka hade det isf blivit? (Bortsett dom från ellos i spinneriet)
Kram!

2017-05-13 @ 22:15:35

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL