Trevlig helg!

Idag firar jag inte bara att det är fredag utan också att det är sista mars och att jag därmed har tagit mig över den största arbetspuckeln i mitt bolags historia. För att jag ska kunna vara föräldraledig framöver har tempot under kvartal 1 varit näst intill omänskligt högt och jag har omsatt lika mycket under årets första månader som jag tidigare gjort under ett helt verksamhetsår... Puh. Svettigt, minst sagt - men sett i efterhand är jag väldigt stolt över mig själv och inte minst tacksam eftersom det gör att jag nu har råd att rycka på axlarna åt sådant som tidigare hade kommit åt mig. Bästa känslan. 

Min fredagsmix består av en stickling från gårdagens Växtbytardag, en nytryckt avhanding från Lunds universitet som jag fått äran att vara en del av liksom några nyinköpta och ärvda plagg för bebisen i magen. Plus en tidig babypresent. Har ni kollat in Studio Mutant? Om inte gör det. Ekologiska, svensktillverkade barnleksaker. Nu väntar min fredagsrutin med poddlyssning och middagsmatlagning. Eftersom många frågat lovar jag att lista några av mina poddfavoriter i helgen. Fin fredag till dig!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Jonas B

Grattis & bra jobbat!

2017-03-31 @ 21:04:54
Postat av: Alice

Grymt jobbat!! ☺️

2017-03-31 @ 23:24:08
Postat av: Inredningshjälpen

Men åh vilka söta saker, härliga tiden väntar runt hörnet Frida!

Kram & trevlig helg!

Anette

2017-04-01 @ 00:01:43
URL: http://inredningshjalpen.com
Postat av: Sofie L

Heja dig och trevlig helg!!!

2017-04-01 @ 07:53:34
Postat av: Johanna

Hej, vad spännande med avhandlingen, vet du om och i så fall var man skulle kunna få tag i en kopia om man inte studerar/arbetar vid Lunds Universitet?

2017-04-01 @ 12:44:26
Postat av: Resfredag

Du är så bra!!

2017-04-01 @ 15:58:27
URL: http://Resfredag.se
Postat av: Sandra

@johanna, nu jobbar jag visserligen vid Uppsala univ och vet inte vad som gäller i Lund, men prova att maila direkt till institutionen och fråga om du får köpa ett ex. Det brukar gå bra hos oss iaf :)

2017-04-01 @ 19:47:25

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL