Reklam: Vårnyheter från svenska Englesson

I samarbete med det svenska familjeföretaget Englesson har jag fått möjlighet att visa färska bilder på deras nya möbelkollektion som lanserats i vår. Bland annat soffan Strömstad och soffbordet Sirus. Englesson har tillverkat möbler av hög kvalitet efter egen design i drygt 50 år. Genom åren har företaget utvecklats och idag är alla i familjen engagerade - inte bara i produktutvecklingen, utan också i miljön och andra sociala frågor. Virket som används kommer från ansvarsfullt brukade skogar och för varje träd företaget använder planeras ett nytt. I många av deras möbler används bara svensk långsamväxande, vridstyv furu. All uppvärmning av möbelfabriken sker med spillvirke från möbeltillverkningen. Bra tycker jag!
Soffbord Sirius dark oak.
Strömstad divan i tyg Pelham från Mark Alexander och närbild på soffbordet Sirius. Fler bilder och nyheter hittar du i deras senaste katalog som du kan bläddra i HÄR!
Foto: Englesson
 
* Inlägget innehåller reklam för och presenteras i samarbete med Englesson

Kommentarer
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så fint

2017-03-04 @ 19:06:24
URL: http://www.joannahalvardsson.se
Postat av: Lina

Hej
I inlägget nämns det bara att de jobbar men miljöfrågor. Men på vilket sätt? Har de svanenmärkta soffor? Hur jobbar de med att sänka gifthalter i sina produkter?

2017-03-05 @ 06:43:20
Postat av: Ellinor

Hej! Jag fick syn på en supersnygg soffa i blått sammet(?) tidigare i veckan men har ingen aning om vilket märke den var ifrån. På sidan av soffan satt en liten svart lapp med ett "snabel-s" som logga på, alltså som ett @ fast det var ett S istället. Vet du möjligtvis vilket märke det är? Har googlat som en tok utan resultat..
Kram!

2017-03-05 @ 16:38:44
Postat av: clara

Så fint!

2017-03-05 @ 18:36:08
URL: http://nouw.se/claratime

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL