Veckans söndagssummering v 25 - 2017

Låt oss avsluta denna midsommarhelg med en resumé av den gångna veckans nyheter och snackisar i inredningsbranschen. En fullmatad mix av etablerade och nya företagsreleaser!
IKEA har gett en försmak på hur det hade kunnat vara om de också sålde kläder. Detta ombloggade DIY-tips från Livet Hemma visar hur man syr kimonos av IKEA's metervara. 

Sandqvist och Grandpa har varit vänner sedan väskföretagets start 2004. Nu lanserar de sin första produkt tillsammans - en kombinerad kylväska och ryggsäck, för alla som vill picnica lite snyggare. Uppskattat vad det verkar, iaf av reaktionerna att döma. 
Fantastic Frank och Fotografiska inleder samarbete i höst. Konceptet Walls of art går ut på att den kända mäklarfirman ska styla och visa verk från Fotografiskas postershop.  

Carl Hansen & Son är aktuella med en rad nyheter, senaste ut i raden är de de nya mattorna Botanica & Oceania designade av Naja Utzon!
Danska Hübsch har släppt pressbilder på sin höstkollektion AW 2017. Fler bilder HÄR
Och landsmännen på House Doctor har också visat höst. Och vinter. Innan sommaren.  

Notiser:
Desenio öppnar sajt nr 10 med 99 miljoner i bagaget 
- Leila’s General Store lanserar exklusiv möbelkollektion 
- Duka aktuell med ny kollektion av KitchenLife för CityGross
- Royal Copenhagen i samarbete med Mette Hannemann 
- Uppstickaren WeGot (som säljer designkopior?) närmar sig 100 Mkr i omsättning...
- Sverige är ett av de mest belånade länderna i världen speciellt på bostadsmarknaden
- Och Frama Studio Kitchen nu på Artilleriet som lanserar en bok!

 

Sofi Fahrman följer upp vinterns succé med en ny kollektion anteckningsböcker för Bookbinders. Prydda med hennes favoritcitat. 

Och på tal om modeprofiler. Patricia Back arbetade tidigare som moderedaktör på Damernas Värld i 10 år och sedan som mode/livstilschef på mama i 5 år. Nu har hon flyttat till Frankrike och startat ett nytt varumärke för barn att hålla ögonen på. Fina linnekuddar och gardiner! Spana in Atelier lune!
Veckans mest ombloggade hem? Jämnt skägg mellan denna finska historia (stylad av Sanna Vento och plåtad av Rikka Kantinkoski) och JM's senaste projekt stylat av Pella Hedeby. Njut av fler bilder HÄR och ha en skön start på den nya veckan!
Foto: IKEA, Grandpa, Fotografiska, Carl Hansen, Hübsch, House Doctor, Rikka, JM 

Kommentarer
Postat av: Karin || Vacker & Underbar

Alltså, visst är det vackert men det är så otroligt färglöst och tråkigt att jag smäller av! Blää!

2017-06-25 @ 23:59:30
URL: http://vackerunderbar.se
Postat av: Victoria

Hej! De fina kimonosana (ölh pluralform..?), missförstår jag eller ska det finnas beskriving på hur man syr de nånstans? Har kollat ikea-inlägget flera gånger och hittar inget där.

Tack för bra inlägg - som alltid!

2017-06-26 @ 12:10:39
Postat av: Junitjej

Så fina anteckningsböcker!

2017-06-26 @ 13:21:15
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Josefine

Så mycket fina saker!

2017-06-26 @ 13:51:06
URL: http://laserklinikensodermalm.se/
Postat av: Alex Hannu

Hej! Jag ville bara säga hur mycket jag uppskattar din blogg. Jag har följt dig ett tag och fått huuur mycket inspiration till hur jag vill inreda min lägenhet. Man byter ju alltid efter ett tag, såklart, och då är det så himla bra att jag kan komma in och läsa dig blogg för att få ännu mer inspiration! Så tusen tack för det <3

Jag ville även säga att jag äntligen har startat upp en alldeles egen hemsida med målningar jag gjort. Det skulle betyda oerhört mycket för mig ifall du ville kika in där och se om det kanske finns något du gillar? :) Senaste dagarna har jag gjort lite egna tryck som man kan köpa som prints, jag blev supernöjd med dom!

Hur som haver, tack för att du tog dig tiden att läsa det här!

Tusen kramar,
Alex Hannu, www.alexhannudesign.tictail.com

2017-06-28 @ 15:00:02
URL: http://alexhannudesign.tictail.com/

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL