Annons

DIY: Repkorg + Bloggtips

När Mija Kinning stylade vårt kök inför filminspelningen i våras hade hon med sig en äggvärmare gjord med repteknik som hon hade köpt på en hantverksmarknad i Köpenhamn. Jag har letat med ljus och lykta efter något liknande sedan dess, men inte lyckats hitta en med rätt form. Du ser den på bilden nedan, hyllan längst upp. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se
 
Det har visat sig omöjligt att få tag på en likadan (Mija tog ju med sig sin hem efter inspelningen) och just därför blev jag himla glad när jag sprang på denna tutorial som visar hur man kan gör egna korgar och DIY’s med hjälp av just limmade rep. Detta måste jag testa! Dessutom fann jag ju en veritabel guldgruva i bloggen HomeyOhMy. Bra bloggtips att kolla in om du gillar att pyssla och fixa saker själv!
Foto: Amy / HomeyohMy.com

Kategorier:

Kommentarer

  • Anonym skriver:

    Åh vilket bra bloggtips! 😀

  • Sofia skriver:

    Kika in Designer Sara Storm, hon gör sååå fina repkorgar. (Ohoy) mvh Sofia

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.