Bästa badrumsblomman

Mina föräldrar har varit på besök från Umeå över helgen och jag vinkade nyss hejdå. Jag blir alltid lika vemodig precis när de har åkt. I ett försök att skingra tankarna litet tog jag en runda med blomkannan för att vattna alla krukväxter som står utplacerade i huset. Jag fastnade en stund vid min Linspeperomia som ofta glöms bort (eftersom den står i badrummet på övervåningen). Det slog mig hur tålig den är. Och hur bra den verkar trivas trots att den inte står i direkt solsken. En bra badrumsblomma helt enkelt! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Elisabeth Wahlberg

Förstår din känsla när nära och kära åker hem, jobbigt med avsked, får alltid en tår i ögat.. Norrland borde ligga lite närmare. Kul att de kom i alla fall❤️Kram från kusinvitamin😀

2017-06-12 @ 22:56:41
Postat av: Pia

Den blomman kan jag verkligen rekommendera har haft mina i ca 7 år ! man får alltså satsa på växter med "feta" blad. kan också rekommendera porslinsblommor i olika former, finns också utan blomning.

2017-06-13 @ 06:46:45
Postat av: Fredrik (Awesomeinredning)

Hej Frida och tack för inspirerande blogg, as always :)
Ett önskemål från mig som ofta läser din mobil i mobilen.
Jag vet inte om detta gäller för alla men när man klickar in sig på din blogg från instagram så går det inte att zooma in utan det man ser på skärmen är liksom statiskt. Förstår du hur jag menar?
Texten blir så liten att det är svårt att se utan förstoringsglas.
Ett tekniskt förbättringsförslag som du kanske kan ta vidare till de som utvecklar din sida. För tror många liksom jag klickar sig vidare från din instagram till din blogg.

Önskar dig en kanonfin dag KRAM // fredrik

Svar: Hej Fredrik, visst är det störande - har samma problem själv men tydligen en bugg hos instagram som mina tekniker inte kunnat lösa. Vi jobbar på't!
Trendenser

2017-06-14 @ 11:19:09
Postat av: Fredrik (Awesomeinredning)

Tack för svar :)
Ja sätt lite press på dem ha ha!
Ha d fint

2017-06-14 @ 14:32:46

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL