Throwback Thursday
Inlägget innehåller reklam
 för Trendenser AB
samt en annonslänk till Önskefoto


Innan vi gick på semester samlade jag ihop alla bilder som fotats i samband med de events jag arrangerat under det senaste året. Trendensers 10-årsjubileum, mitt Glöggmingel, den stora Vårfesten, sticklings- och Växbytardagen, Trendensers Skördefest och sist men inte minst jätteprojektet Influencer Meetup 2017 . Så många fina minnen! Sen gjorde jag en egen fotobok för varje tillfälle. När böckerna var klara visade jag dem på Instagram Stories och fick genast frågor om hur jag gjort. Mina böcker är skapade med hjälp av detta webbverktyg (adlink) och jag betalade 299 kr styck. Jag gillar Önskefotos färdiga sidlayouter och tygomslagen som ingår i standardpriset och använde dem faktiskt innan jag ens visste att de fanns med i mitt affiliatenätverk. De här böckerna är i storlek L (mått 28x21 cm) och i filmen ovan kan ni se ett smakprov av resultatet men också lite av det jag jobbat med vid sidan av bloggen det senaste året. En "Throwback Thursday" helt enkelt!

Kommentarer
Postat av: Therese

Hej! Vad fint du gjort! Svårt att se i filmen men hur upplevde du kvaliteten på bilderna? Jag beställde för många år sedan via dom och då var bilderna så gryniga att jag reklamerade boken. Jag kan tänka mig att det hänt en hel del sedan dess så är därför nyfiken på hur du upplevde kvaliteten.
Mvh Therese

Svar: Hej! Vi har alltid blivit nöjda med kvalitén på trycket. Bilderna från eventsen har varit högupplösta bilder tagna med systemkamera/av fotograf och den tryckta kvalitén har blivit väldigt fin.
Trendenser

2017-07-20 @ 21:41:32
URL: http://www.taggathem.se
Postat av: Theres

Fint! Bra tips! Vilken bindning har boken i filmen? Regular eller layflat premium?

2017-07-21 @ 13:05:24

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL