DIY: Soffbord på hjul

Många av er som studerar kanske har kommit in på era utbildningar nu och planerar inredning av studentbostäder och korridorsrum. Eller så har ni liksom jag bara svårt att hitta det ultimata måttet på ett soffbord. Kolla in det här DIY-tipset från JM's blogg Hitta Hem. En skiva från byggvaruhandeln och fyra hjul med broms + valfri färg = Klart!
Foto: Emily Laye

Kommentarer
Postat av: Kreativa Minimalisten

Fint tips!

Måste tacka för alla kvalitativa inlägg du producerar här under sommaren! Det märks varken att du har en liten bebis/ev är föräldraledig eller ev har semester, kanske att det kommer lite fler "vardagsanknytna" inlägg, och de håller så bra kvalitet också så de är så härliga! Stort TACK för allt arbete du gör och bjuder på! 🙏🏻

Postat av: Nini Tjäder

Soffbord i ankelhöjd är förfärliga… Man kan inte sitta och fika vid dem, än mindre äta. De blir bara en större fotpall. Och risken att man alltid går omkring med blåmärken på smalbenen är överhängande… I övrigt är idén god, men soffbord behöver ben så de kommer upp en bit. Och gärna två skivor så man har en avlastningsyta för allt junk som har en tendens att samla sig på dem när man behöver bli av med det snabbt för att fika eller äta.

2017-07-25 @ 10:11:50
URL: http://www.ninisworld.com/wordpress
Postat av: Sandra

Snyggt men inte alls praktiskt. Då får man sitta på golvet om man ska ha användning för det soffbordet.

2017-07-25 @ 10:53:59
Postat av: Josefine

Så smart! Och snyggt!

2017-07-25 @ 13:38:46
URL: http://https://varmepumpshopen.se/
Postat av: Martina

Tänkte precis, är det bara jag som inte pallar sådan bordshöjd?! Otroligt osmidigt!? Vill att mitt soffbord ska vara användbart och inte se ut som en inredningssida eller mäklarannons. Men visst är det snyggt, och bra diy tips till dem som kommer överens med höjden!

2017-07-25 @ 14:27:42
Postat av: Malin

Snyggt! Vi sitter aldrig och äter eller fikar vid soffbordet - det gör vi vid matbordet. Perfekt tips på billigt bord! Kul också att få sitt eget och som inte alla har!

2017-07-25 @ 14:32:42
Postat av: Johanna

Jag tänker också att det känns oerhört opraktiskt med ett sånt lågt bord.

2017-07-25 @ 16:14:39
Postat av: Ingrid

Hmmm, snyggt men galet opraktiskt med så lågt bord. Jag letar vidare efter det optimala soffbordet som också går att äta vid...

2017-07-26 @ 22:35:59
URL: http://kontrastbalans.se
Postat av: Katarina

Supersnyggt och perfekt för mig som verkligen hatar att äta i soffan. Här behövs inga undanflykter! Älskart!!

2017-08-14 @ 11:37:02

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL