Nyårsbrev

Jag och Niklas har en fin tradition sedan ett par år tillbaka. Nämligen att skriva "nyårsbrev" till oss själva. En idé jag har lånat från en kompis familj, och som jag gärna tipsar vidare om till andra. Det är nämligen så himla kul att få sprätta upp de där kuverten ett år senare och läsa de tankar och funderingar som man bar på för 12 månader sedan. Både i stort och smått. Men jag tycker inte att breven ska förväxlas med traditionella nyårslöften och pompösa prestationslistor, utan få vara lite mer reflekterande och visionerande önskningar till det egna jaget - med fokus på livet i stort och vad man hoppas på eller tror kommer ha hänt - ett år från nu. Sedan klistrar man igen det och både gömmer och glömmer det till nästa nyårsafton. I vanliga fall brukar vi öppna kuverten den 31/12 men eftersom vi hade gäster i år sparade vi lite på det - så ikväll ska jag få läsa igenom mitt brev och författa ett nytt. Om du gör samma sak har du något väldigt roligt att se fram emot om prick ett år!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Annika

Vilken rolig idé! Ska se om jag får med resten av familjen på det. Kram Annika

2017-01-03 @ 12:34:01
URL: http://www.jeansfashion.se
Postat av: Hanna

Vilken fin ide och vilken fin bild! Att reflektera över vad man själv åstadkommit och vad som hänt en av andra anledningar är något jag gör på jobbet varje år och det hjälper mig mycket i att medvetet driva framåt. Att ta det verktyget till privatlivet är ju en briljant tanke, att jag inte kommit på det själv!

2017-01-03 @ 17:03:37
URL: http://www.scandimericanlife.com
Postat av: Susanne Jacobsson

Vilken bra idé:). Detta ska jag testa!

2017-01-04 @ 00:24:27
URL: http://susannejacobsson.com/
Postat av: Angelica

Vad roligt! Detta ska jag absolut testa 😃 Tack för att du delade med dig
Karm

2017-01-04 @ 20:20:11
URL: http://goldenfox.blogg.se
Postat av: Lena

Jag gör något liknande! Varje år när jag packar ner mina julsaker, så skriver jag lite praktiskt först typ: kom ihåg att ny stjärna behövs i köket d. Sen skriver jag hur julen varit och sedan hur vi har det nu, vad vi står i o vad som hänt under året. JÄTTEROLIGT att läsa, som du säger. Man har ju glömt bort massa. Reflekterande o och bra och roligt!!!!

2017-01-06 @ 07:50:13

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL