Annons

Sponsrat inlägg: #dwcharm

Nu är det inte långt kvar till Alla-Hjärtans-Dag och många kanske funderar på vad de ska ge bort (eller önska sig) denna kärlekens dag. I samarbete med Daniel Wellington kan jag erbjuda Trendensers läsare 15% rabatt på alla köp från deras hemsida. Använd bara den här koden i kassan: TRENDENSER15 Mellan den 1 – 15 februari 2017 har de dessutom ett fint Alla-Hjärtans-Dag-erbjudande på www.danielwellington.com När du beställer valfri läderklocka från deras kollektioner får du en hjärtformad-berlock samt presentinslagning utan extra kostnad. 
#DWcharm är alltså en liten berlock man kan fästa i läderarmbandens hål. En supersöt detalj! På så vis är klockan fin oavsett vilket håll man ser den från. Här kan du beställa ditt exemplar!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 
 
* Inlägget presenteras i samarbete med Daniel Wellington

Kommentarer

  • Maria skriver:

    Man ser ju inget på din sida

  • Piichas blogg skriver:

    Den är såå snygg!
    Fin blogg by the way 🙂

  • Trendenser skriver:

    Jag förstår inte. Du ser inget men du kan kommentera? Kan du förklara.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.