Dagens kontor

Idag "kontorar" jag från köksbordet för att återhämta mig efter gårdagens #influencermeetup2017 med efterföljande mingel och middag. Jag var inte hemma förrän strax efter 01 och borde vara helt slut som artist, inte minst på grund av höggravid - men efter en heldag fylld av intressanta föreläsare och samtal så känner jag mig tvärtom mer inspirerad än på länge. Tankarna sprakar ikapp med buketten jag fick efter mitt föredrag. Det liksom spritter under hårstråna. Stor tack till alla som kom igår, till mina kollegor som hjälpte mig ta projektet i mål och inte minst till föreläsarna och sponsorerna. Och Sofi. Du var mer inspirerande än jag hade hoppats på. Tack. Bildrapport kommer inom kort!
 

Kommentarer
Postat av: Helena Lyth

Stort, gigantiskt tack för en helt magisk dag och kväll. Sitter nu på tåget hem mot Sthlm och känner nästan som om jag flyger på energivågen från igår och lär så göra länge än. Så många fantastiska kvinnor (hur många män? 2?) som är sådana proffs och så generösa på ett å samma ställe. Vilken ära att få vara bland alla dessa. Tack till Sofi och Gunilla som var så fantastiska föreläsare och personer.

KRAM
Helena

2017-02-27 @ 13:22:47
URL: http://helenalyth.se
Postat av: Inredningshjälpen

Vilken fin bukett (och vas) Frida, och som sagt så trist att jag missade allt, Dig, Sofi och alla andra på plats och jag har ju varit med vid tidigare tillfällen och vet vad jag missade :(

Ha en fin måndag!

Kram Anette

2017-02-27 @ 13:32:33
URL: http://inredningshjalpen.com
Postat av: Hanna

Tusen tack för en fantastiskt rolig och välarrangerad dag och kväll igår! Det var så roligt att vara med, känner mig helt fylld av ny härlig energi och inspiration!!

2017-02-27 @ 14:10:05
Postat av: Hanna

Tusen tack för en fantastiskt rolig och välarrangerad dag och kväll igår! Det var så roligt att vara med, känner mig helt fylld av ny härlig energi och inspiration!!

2017-02-27 @ 14:12:06
URL: http://hannarty.com
Postat av: Anonym

Passar på att tacka här också!! Nu har jag landat hemma i Kph, och ser fram emot att komma igång ordentligt med bloggen efter all fin pepp!! KRAM C

2017-02-27 @ 15:30:13
Postat av: Caroline


Passar på att tacka här också!! Nu har jag landat hemma i Kph, och ser fram emot att komma igång ordentligt med bloggen efter all fin pepp!! KRAM C

2017-02-27 @ 15:30:38
URL: http://carolineflindt.com
Postat av: Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

MAGISKT fin bukett, älskar snittblommor. Får de just nu grå vädret att hålla sig utomhus <3

2017-02-27 @ 15:49:49
URL: http://mariaanderzon.se/
Postat av: Fanny

Tack själv Frida! Så himla fint arrangerat, som alltid när det är du som håller i taktpinnen. Mycket inspiration, trevliga samtal och nästan framförallt- många tankar som väcktes! Så himla bra, tusen tack! Kram Fanny

2017-02-27 @ 15:51:50
URL: http://trettiosjukvm.com
Postat av: Netti Starby

Vad kul och jag ser fram emot bildrapporten! :-D

2017-02-27 @ 20:27:03
URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: Helena

Ser fram emot att se ditt nya kök som helhet. Dessa teaser-bilder gör en så nyfiken ;-) vilket mått har ni valt på kakel? Tack för en inspirerande blogg!
Och lycka till med bebis!
Kram Helena

2017-03-03 @ 17:40:03

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL