Up & Coming: Nina Johanna Christensen

Tack för alla glada tillrop om min nya bloggkategori "up & coming" där jag lyfter nya duktiga formgivare som förtjänar lite mer uppmärksamhet av branschen. Näst på tur är en tjej jag tror kommer sätta stort avtryck i ett hantverk med starka svenska traditioner nämligen glas. Kolla in Nina Johanna Christensens fina alster som tillverkas i Varberg. Du kan beställa från hennes hemsida och Norrgavel och Tambur har nyligen tagit in några vaser i sitt sortiment - men jag tycker fler butiker borde ta en titt på hennes vackra glas!
Foto: pressbilder /  Nina Johanna Christensen / Tambur

Kommentarer
Postat av: carina

Älskar som dig det avskalade i inredningen och dessa vaser är så orginella skulle absolut vilja ha dem i mitt hem. Kika gärna in på min nyetablerade inredningsblogg som heter inreningstrender.blogg.se
då jag har ett stort intresse för färg och form.
Tack för en inspirerande blogg.

2017-08-23 @ 13:50:10
Postat av: Emilia

Vilken härlig kategori! Och karaffen! Det ser lite ut som att glaset varit mjukt och formats efter hur någon lyft den, spännande!

Postat av: malin

Jag vill tipsa om en up and coming keramiker. Han står bakom keramiken i Ylva skarps nästa kollektion och han heter keramik2015 på instagram. Han har sitt säte i Leksand precis som Ylva. Han är fantastisk och jag har 12 kaffe och te-muggar som han gjort. Kolla in!

2017-08-24 @ 09:30:00

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL