Happy Friday!

Jag önskar trevlig helg med en söt idé fotad av en av mina amerikanska favoritbloggar Delia Creates. En himla fin grej att sticka ner i en bukett istället för ett tack-kort. En Typographic Topper! Printa ut ett tjockt typsnitt på styv kartong och skär ut med en vass kniv, fäst på grillpinne - klart. Happy Friday! 
Foto: Delia Creates with permission 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jättefint! Enkelt att göra med en sådan silhouette cameo- skäraskin som är med på bilden, den skär texten och själv. Jag har en sån men gör mest skyltar och textiltryck med den. Ha en fin fredag!

2017-08-11 @ 15:46:08
Postat av: Anonym

Jag brukar skära papper mef skalpell. Bra när man ska fixa svängiga typsnitt med mkt kurvor. TIPS!

2017-08-11 @ 16:51:48
Postat av: Olivia

Det där ser väldigt svårt ut! Men med en silouette cameo som hon använt är det nog enklare att få till de där skarpa typsnitten.

2017-08-12 @ 09:01:35
Postat av: malin

Lätt plätt med en silhouette . jag har en sedan 15 år tillbaka. En enkel "plottermaskin" , kopplad till ett datorprogrm och som skär ut alla möjliga motiv man kan tänka sig.
Roligt och användbart.

2017-08-12 @ 23:17:35

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL