Annons

Intervju: Rullavagn.nu

Jag har fått så väldigt många kommentarer på en intervju jag länkade till häromdagen, via mitt instagramkonto, att jag kanske borde tipsa om den här också – ifall det är någon annan blivande (eller nybliven) mamma bland er läsare som har missat den. Jag går ju i väntans tider, som det så vackert heter, men för mig har det inte varit någon rosenskimrande period. Jag har fått jobba hårt med mig själv den här våren för att våga möta mina egna känslor inför det som komma skall och kanske är det fler kvinnor som känner igen sig i mina tankar, och kan känna sig lite mindre ensamma i det? Min kompis Mattias och hans fru Evelina har sjösatt en smart sajt för föräldralediga som bland annat sammankopplar er som letar barnvagnspromenadkompisar runtom i landet och jag lät dem intervjua mig om mitt föräldraskap, min första förlossning och hur jag tänker kring inredning under småbarnsåren. Du hittar intervjun på Rullavagn.nu 
Foto: Anna Ramstedt 

Kategorier:

Kommentarer

  • Anette skriver:

    Vilket fantastisk foto!

  • Elisabet skriver:

    Håller med Anette, vilken underbar bild!

  • Hanna skriver:

    Ett Lika som bär-tips! I reklambladet för Netto nästa vecka finns en trädgårdsslang närmast identisk med den från Garden Glory fast för endast 129 kr!

  • Anonym skriver:

    Fantastiskt fin bild och vilken smart idé med forumet!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.