Årets Konstrunda på nätet - mina favoriter och tips

I år blir det ju av förklarliga skäl ingen konstrundaÖsterlen för min del (jag vågar mig inte ut på några längre äventyr i vecka 40) men traditioner är ju till för att följas, och varje påsk brukar jag investera i något nytt unikat till min samling - så jag har roat mig med att surfa runt på olika webbaserade konsthantverkssidor nu på morgonen medan Max lekt med lego. Tack internet för att man kan göra studiobesök via webben. Här är några saker som hamnade på min önskelista. Kanske något som kan inspirera dig om du är på jakt efter något "kärvt" / oregelbundet och handgjort till ditt hem? 
1) Fiberspace Shop - min favorit: Bojito Carafe i glas pris 1200 kr
2) Grafik i Väst - på önskelistan Anne De Geers prickiga citron pris 3300 kr
3) Esfera webbshop - min favorit? Alta chicas krukor / headplants pris från 320 kr 
4) Etsy - jag fastnade för dessa handslagna keramikfak av Kabin pris från 400 kr 
7) Manos shop - vill ha Marie Eklunds hypade träskedar Så vackra!

Kommentarer
Postat av: Linn

Oj, Fiberspaces grejer ser ju ut precis som Wrong for Hay-serien. Själv bor jag på Österlen men håller mig undan konstrundan så mycket det går ;)

2017-04-16 @ 11:25:17
Postat av: Anonym

Eller så är det HAYs "nyhet" som ser ut som Fiberspace....

2017-04-16 @ 11:40:29
Postat av: Sofia

Jag gillade den prickiga citronen!
Kul att du lyfter fram konst och unika produkter när man annars mest ser samma/liknande saker överallt.

2017-04-16 @ 11:52:32
URL: http://landinskan.blogg.se
Postat av: Mirva

Alta chicas lerkrukor är slutsålda.

2017-04-16 @ 12:59:24
Postat av: Sarah

Blir både glad och stressad över sådana här inlägg med grymma tips eftersom det uppenbarligen säljer slut snabbt när du tipsar. Nästan så man vill ha en heads up innan du lägger ut något liknande nästa gång så man kan hänga på låset 😆😬

2017-04-16 @ 13:05:46
Postat av: Linn

Till Anonym 11.40: Oj, snabb att döma ut Hay? Varför skulle det vara de som var sist? Deras Tela-serie har sålts i flera år innan Fiberspace tog in den nya karaffen. Mysteriet hur som helst löst: Ingen har plagierat någon utan det är samma designerpar, Silo Studio i London, som skapat båda varianterna. Fiberspace är dock återförsäljare för (en av) Silo Studios produkter medan Hays Tela-serie är specialdesignad för Hay och bara finns hos dem.

2017-04-16 @ 15:52:17
Postat av: Per

Håller med om skedarna. Åt med dem senast idag igen, denna gång på Daniel Berlin, fantastisk känsla både för hand och mun.

2017-04-16 @ 23:11:50
Postat av: Caroline Dalili

Precis sånt här jag vill ha i mitt hem, inget annat. Att veta, och se, att sakerna är gjorda av en person och inte en maskin ger så mycket mer. Och ditt hem ser genast mer personligt ut, och riskerar inte att misstas för ett kataloghem i senaste numret av Sköna hem. Toppbetyg!

2017-04-17 @ 04:57:55
URL: http://dailydalili.com

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL