Sponsrat inlägg: Gör dina egna tavlor med Panduros nya ramsortiment

Att inreda personligt har aldrig varit trendigare och att styla med sin egen konst kan väl inte bli mer unikt. Med hjälp av Panduros nya tavelramar och breda sortiment av kartong och färg kan man skapa personliga verk till en billig peng. Här är några idéer att testa om du vill sätta din touch på en tavelvägg!

Ramarna som syns på bild hittar du här: Ram natur 25x25Ram natur 21x29,7 och Ram natur 15x20 samt Affischlist natur 50 cm (längden på papperet väljer du själv). 

Såhär gör du konstverken

 

Husen - Pappret är en ljusbeige kartong. Husens konturer målas först för hand med blyertspenna. Därefter duttar man på färgen (matt vit hobbylack) med en stöppelsvamp. 

Kvadraten - Boxen har en bakgrund av kartong i nyansen natur, kvadraten målas med en stöppelsvamp och matt svart hobbylack. 

Brun/vita mönstrade tavlan - Vit kartong, kartong natur och kartong mörkbrun. Klipp till olika former som sedan klistras på varandra. 

”U:et” - Måla med pensel, svart matt hobbylack, kartong natur. 

Stora arket - Använd papper elfenben, mörk kartong och två sorters transparantpapper som klistras på ett vitt ark. Detaljerna är målade med svart pensel.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 
 
* Inlägget presenteras i samarbete med Panduro

Kommentarer
Postat av: Frida Svensson

åh vilket bra tips! jag ska göra en tavelvägg och har varit på jakt efter ljusa ramar och dessa verkar perfekt. ska kolla upp dem ASAP!

2016-09-06 @ 11:11:44
URL: http://www.fridagsvensson.se
Postat av: Anna

Åh, vad inspirerad jag blev!! :D

2016-09-06 @ 16:37:57
URL: http://dcentury.se
Postat av: Viktoria

Vet du vad det är för färgkod på väggen på bilden med de fyra tavlorna och y-stolen? :)

2017-06-28 @ 18:03:44

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL