Sponsrat inlägg: Bygg din drömgarderob med Lundbergs

Nu när jag städat undan sommargarderoben och plockat fram höstkläderna så har drömmen om en organiserad och snygg Walk in closet aldrig varit större. I samarbete med Lundbergs har jag fått möjlighet att skissa på min framtida drömgarderob och jag tvekar mellan dessa två alternativ. Med en grå bakgrund tycker jag att man får en mer sober och exklusiv känsla, samtidigt är vårt garderobsutrymme inte så stort så jag är rädd för att mörka väggar skulle göra att vår lilla klädkammare känns ännu mindre. Därför känns ett ljust alternativ väldigt lockande. Vilken av dem röstar du på? Vill du testa att bygga din egen drömgarderob kan du använda Lundbergs webbaserade ritverktyg (OBS! kräver att du har JAVA installerat på din dator) där du knappar in de väggmått och den takhöjd du har och sen kan du leka dig fram med olika hyllor, lådor, klädstänger och system för att skräddarsy en lösning som passar just din familj!

*Inlägget presenteras i samarbete med Lundbergs


Kommentarer
Postat av: Julia

Snyggt! Har du läst japanskan Marie Kondos bok "The life changing magic of tidying up" eller på svenska: "Konsten att städa"? Borde vara obligatorisk om man ska bygga ny garderob. Du kommer nämligen vilja ha betydligt fler utdragbara lådor och väldigt begränsat med hyllplan eftersom kläder "ska" vikas och staplas på högkant. Beroendeframkallande när man väl börjat, och känns otroligt prydligt! :)

2016-09-26 @ 08:46:36
Postat av: Nanna

Hade valt den ljusa. Damm syns mindre på den ljusa.

2016-09-26 @ 09:15:21
Postat av: Therese

Tycker det grå var väldigt fint och det är ofta så mycket vitt ändå i våra hem! 😊

2016-10-04 @ 08:38:36

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL