Önskelista september 2016

Min önskelista för september kan lika gärna ses som ett moodboard över vårt uterum som behöver en ommöblering inför vintern. Inspirerad av mitt besök på hotellet Ett Hem (och restaurangen Peder Oxe i Köpenhamn) leker jag med tanken på att ställa dit ett matbord så att vi kan äta middag med utsikt mot skogen när det blir för kyligt att sitta ute på altanen. Helst vill jag ha ett gammalt klaffbord i trä, som inte är för brett, med klassiska vita skomakarlampor ovanför. En längre spotlightskena än den vi har idag och Bernard-Albin Gras klassiska vägglampa 214 står också på önskelistan. Liksom en vintergrön inomhusklätterväxt (tips någon?). Möjligen också en till Hanna-fåtölj vid soffgruppen - sen är jag redo att mysa ner mig under en filt och vänta på att frosten ska lägga sig utanför. 
1. Skomakarlampa Gysinge
2. Vi har två takhöga vitrinskåp som jag funderar på att måla in i den grå väggen bakom... Kalkfärg kanske?
3. Klaffbord Bukowskis (vintage) 
4. Örsjö Star spotlightskena
5. Klätterväxt Blomsterlandet (denna är dock inte vintergrön)
6. Bernard-Albin Gras vägglampa 214
7. Ires fåtölj Hanna i vegetabiliskt garvat Tärnsjöläder

Kommentarer
Postat av: Inredningshjälpen

Så mycket fint, stilsäkert och snyggt!

Kan varmt rekommendera Annie Sloan's Chalk Paint för målning av möbler, så lätt som en plätt att få det snyggt att t om jag klarar av det 🙂

Kram Anette

2016-09-14 @ 23:20:13
URL: http://Inredningshjalpen.com
Postat av: Jenny

Murgröna (Hedera helix) är jättefin och funkar bra ute också om du väljer rätt sort, ex Huldra, Hymn eller Grafik. Är det ett vinterbonat uterum eller blir det kallt? Om det håller sig över 10 grader borde du kunna ha vilken krukväxt som helst, typ gullranka eller porslinsblomma.

2016-09-15 @ 00:05:31
Postat av: Emma F

Pipranka är det va? Har själv satt en för en vecka sen. Hoppas den växer till sig, ser väldigt ynklig ut 😊Men hört att det tar ett par år innan den etablerar sig.. så tålamod gäller! Trevlig dag o tack för en superblogg! 👌

2016-09-16 @ 09:16:27

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL