Happy Friday!

Det var länge sedan jag köpte hem en fredagsblomma nu, men efter en supereffektiv dag på hemmakontoret där jag betat av en mastodontlång to-do-lista unnade jag mig en riktigt härlig höstbukett och en fin fredagspresent som belöning. Kolla in dessa fina decilitermått i trä. Hur söta? I helgen ska jag vara 110% ledig, bara hänga hemmavid och möjligen sträcka mig till att kolla upp några roliga stopp till en kommande Köpenhamnstripp. Slog passande nog även till på den här idag. Fin fredag till er!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag känner att jag har varit en dålig läsare den sista tiden och bara kommenterat när jag tycker att du eldar på samhällets kemikaliefobi eller utrycker ett (i mina ögon) föråldrat genustänk. Men faktum är att jag älskar din blogg och tycker att du är otroligt begåvad när det gäller inredningstrender. Du lyckas fånga samtiden på ett så otvunget sätt. Och dessutom är du imponerande bra på att länka till andra.

Så tack för en fin blogg. Glad fredag!

2016-09-16 @ 20:19:55
URL: http://https://linaekholmblog.wordpress.com
Postat av: MissMessyHead

Underbar bukett!

http://www.maklarhuset.se/bostad/sverige/stockholm/taby/havrevagen/280627

Postat av: Sanna Ek

Hittade ett jättefin måttsats i metall från Ikea, tror det är en nyhet. I vilket fall så heter den vardagen och kostade 39kr. Tips!

2016-09-16 @ 22:29:23
Postat av: Annika

Så fin bukett! :)

2016-09-19 @ 10:43:16

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL