Präglingsfeber?

Anteckningsboken med personlig prägling som jag visade på bloggen häromveckan tog verkligen skruv och förutom en mängd frågor på mail / i kommentarsfältet har jag sett många som gjort samma lika. Kul! Det var inget sponsrat inlägg alls, men bra idéer är ju till för att spridas. En annan grej på samma tema som jag får otroligt många frågor om är mitt svarta passfodral med initialer som jag också använder som plånbok och som därmed också skymtat i bild på instagram och i bloggen. Så jag tänkte att det var lika bra att svara på var jag köpt det i ett blogginlägg så att alla kan se. Det är ingen sponsorgåva, även om jag har förstått att The Case Factory samarbetar med många modebloggar. Jag gick till butiken på Nybrogatan i Stockholm och köpte ett passfodral i svart skinn och beställde sedan en prägling med mina initialer, och det var klart på en timme. Vet inte om det går att beställa på distans men annars en perfekt grej som man kan fixa mellan möten om man har ett jobbärende i Stockholm eller är där på besök över en helg. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Inredningshjälpen

Tack för tipset Frida, ett sådant ska jag önska mig julklapp!

Kram

Anette

2016-10-11 @ 20:20:21
URL: http://inredningshjalpen.com
Postat av: Hanna

Jag kan tipsa om Mon Purse, som gör fantastiskt fina läderaccessoarer till bra priser. Du kan välja skinn, färg och monogram på alla produkter. Jag har spenderat timmar på hemsidan och designat och funderat innan jag äntligen kunde bestämma mig för ett passfodral och matchande sminknecessärer till min jobbväska.

www.monpurse.com

2016-10-11 @ 20:40:03
Postat av: Jenny

Fint tips! Men vad är för snyggt i brunt som skymtar bakom?

2016-10-12 @ 12:06:28
Postat av: Estela

Snyggt

2016-10-12 @ 22:06:25
Postat av: Fanny

SÅ snyggt ju! Måste jag kolla in... ses på onsdag Frida! Kram

2016-10-17 @ 09:03:35
URL: http://trettiosjukvm.com
Postat av: Mia

Jag undrar också över den bruna läderboken. Vill minnas att jag sett den på NK i Sthlm, men vad är det för märke?

2016-10-18 @ 23:55:37

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL