Min dag i bilder

Jag sitter uppe sent och har myrornas krig i huvudet, trots att jag borde sova för länge sedan. Har lite... öh vem försöker jag lura? alldeles för många utmanande jobbprojekt som snurrar samtidigt just nu och då blir det lätt såhär. Att jag inte kan somna trots att det varit läggdags sedan länge. Det händer inte lika ofta nu som det gjorde när jag precis hade startat företaget för fem år sedan, men ibland tumlar tankarna bara runt och jag har lärt mig att det är lika bra att vänta ut dem tills det klingar av och försöka göra det bästa av läget under tiden. Så jag sitter vid köksbordet med en kopp te medan resten av familjen sover och summerar dagen och redigerar bilder. Det fungerar rogivande för mig. Vad jag har sysslat med denna måndag? En helt vanlig ovanlig start på veckan i Trendenser AB. Häng med! 
Måndagsförmiddagar innebär avstämningsmöten för mig. Med min agent och min annonssäljare, med min assistent och den här veckan även med en ny praktikant från Handelsakademin. Man tänker kanske inte på det som betraktare av en blogg men det är ett ständigt pusslande med olika projekt och pitcher som löper parallellt och den ena veckan är ju aldrig den andra lik så vi börjar alltid med att planera upp de kommande arbetsdagarna tillsammans och går igenom bokningar och deadlines. Och i vissa fall behöver vi även möblera tillbaka bord och stolar i studion efter tidigare uppdrag
Jag är för övrigt mycket nöjd med min nya "jobbportfölj". Även om den sticker iväg lite i färgerna... Spontanköpte en skruvdragare häromveckan och jag fattar inte hur jag klarat mig utan tidigare.
Har bland annat monterat upp mitt fina diplom på en hedersplats i entrén. Jag är mäkta stolt och glad över denna utmärkelse. Inte minst eftersom det var ni läsare och ingen jury som röstade fram mig. Tack! 
Idag hade jag också lunchmöte med en långväga gäst från Älmhult, som ni kanske får se mer av i januari. Om vi får ihop våra kalendrar och ett vettigt upplägg. Begreppet Take-Away har förresten fått en guldkant sedan vi blev med restaurang intill studion. 
Men. Don't get me started on teknikens under.... Min dator gäckar mig totalt just nu och inboxen har hängt sig (?) så ni som väntar svar. Snälla håll ut. Det är mailen och inte ointresse som gör att det tar tid. 
Innan den suckade ihop fick jag dock en beställning på 300 vaser från Trendenser & Friends. Hurra! Nu är det inte många kvar om du vill haffa ett ex. Vi har också satt datum för en ny middag / Skördefest på Spinneriet i oktober, spikat ett projekt med Mija Kinning (hurra igen!) som kickar igång redan nästa vecka OCH bokat den HÄR damen som föreläsare på ett kommande event i november. Åh. Jag ser verkligen fram emot den här jobbhösten! Får man säga "Happy Monday", eller? ;)
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se (minus moodboardet med lånade bilder)

Kommentarer
Postat av: Emma

Happy måndag låter himla bra! Och fin tisdag nu :)

2016-10-04 @ 09:02:27
URL: http://emmassamling.wordpress.com
Postat av: Fanny

Ååh vad är det för spännande event med Sofi? Nyfiken i en strut! Kram på dej, låter som en härlig höst tycker jag! :)

2016-10-04 @ 09:28:48
URL: http://trettiosjukvm.com
Postat av: Caroline

Åh, såå kul det vore att höra Sofi, är det någon man som svensk freelancere i Dk skulle kunna anmälla sig till?
Härligt med min 'dag i bilder' inlägg, alltid inspirerande!
Kram och fin vecka till dig,
Caroline

2016-10-04 @ 09:42:01
URL: http://carolineflindt.com
Postat av: Hannah

Så roligt att få se din studio!

2016-10-04 @ 09:53:52
Postat av: culkner

Så roligt att få följa en "vanlig" arbetsdag via bloggen! Ha en riktigt härlig kväll!

2016-10-04 @ 14:51:18
Postat av: nordicprintstore

Som egenföretagare känner man väl igen sig i din beskrivning "myrornas krig i huvudet". Klockren! Och att hänga upp det diplomet på väggen är något du verkligen förtjänar. Grattis! :)

2016-10-05 @ 18:13:53
URL: http://nordicprintstore.se
Postat av: Anders

Vilken härlig arbetsmiljö!

2016-10-06 @ 12:53:36
URL: http://https://thegrid.ai/resor/
Postat av: Johan på Macforum

Sätt på kaffet så kommer vi ut i morgon! Med vänlig hälsning, Johan på Macforum

2016-10-06 @ 20:18:10
URL: http://https://macforum.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL