Happy Friday!

Tusen tack för all feedback på gårdagens blogginlägg. Det har varit spännande att följa tråden i kommentarsfältet med intressant input. Igår var jag i Stockholm på ett uppdrag och kom hem långt efter midnatt, så idag har jag jobbat hemifrån köksbordet med en kopp kaffe på armlängs avstånd och gjort mitt bästa för att komma ikapp på mailen. Kors i taket men inboxen är så när som tom. Det är ju en utopi för oss som driver eget men jag försöker alltid ta helg med en så lätt inbox som möjligt och för en gångs skull ligger jag i fas. Värt att fira! Nu vankas fish tacos till middag med mangosalsa, guacamole och mängder av koriander. Har ni inte testat det innan så hittar ni bra recept HÄR. Nu är det ju på tok för mörkt för att fota av middagsbordets alla skålar och såser så jag lånade en bild från Hostthetoast. Happy friday på er!
Foto: Hostthetoast

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Det är verkligen supergott med fish-tacos. Provat flera olika recept, men det bästa hittills är nog det från Leilas supermat (köket.se) med mango/avokado/koriandersalsa samt lime-aioli! Mums 😋

2016-10-29 @ 22:53:38

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL