Sponsormärkt inlägg: Hållbara hus från Trivselhus

Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och del av skogskoncernen Södra. Deras hus byggs i en småländsk fabrik och uppförs med totalentreprenad. Under 2016 uppförde de ungefär 500 bostäder vilket gör dem till en av de största aktörerna i branschen. Det gör mig därför så otroligt glad att de också är en av de hustillverkare som satsar allra mest på hållbarhetsfrågor. Inte bara i fråga om naturliga material, utan med hänsyn till hela produktions- och användarledet. Trivselhus gör just nu en stor översyn av tillverkning, produktionssätt, spill, energiförbrukning, transporter och design som ska underlätta en mer hållbar livsstil för dig och mig. Dessutom ritar de hus för alla stilar, så möjligheterna till att bygga miljövänligt ska inte sitta i smaken eller estetiken. Om du vill veta mer om deras filosofi och husalternativ kan du hitta mer information HÄR på Trivselhus hemsida. Och glöm inte att hålla utkik på bloggen kommande veckor. Vi har nämligen spännande projekt på gång. Hurra!

Foto: pressilder 

* Inlägget presenteras i samarbete med Trivselhus


Kommentarer
Postat av: Anonym

Intressant, så de slutar alltså att helt använda gipsskivor invändigt? Väljer de limträskivor eller vilket miljövänligt material väljer Trivselhus framöver?
Maria

2016-11-04 @ 16:59:30
Postat av: Sarah

Superfina hus! Trevlig kväll!

2016-11-04 @ 17:26:28
Postat av: Marie

Lätt snyggaste husen av alla! Skulle vi bygga nytt hade jag lätt valt Trivselhus!

2016-11-04 @ 19:19:34
Postat av: Carl

Det andra huset är verkligt slående likt ett jag såg på Grand Designs för någon vecka sedan

2016-11-05 @ 12:39:49
URL: http://www.makingsense.nu/

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL