Hemnetgodis Prinsgatan 6 A

Jag fastnade för den här lägenheten på omtyckta Prinsgatan i Göteborg. Inte bara för att de har Trendenser & Friends konst på väggarna utan för att det finns en fullt fungerande kakelugn, balkong med utsikt mot Oskar Fredriks kyrka och himla vackra golv på det. Några tips att ta med sig, oavsett om man bor i sekelskifte eller ej? Att det är fint att mixa nya och gamla möbler. Att en anslagstavla i köket är finare än att hänga notiser med magneter på kylskåpsdörren och att en svag pigmentering ger mer liv åt väggarna!
Foto: Alvhem.se

Kommentarer
Postat av: Ninni

Så vacker Lägenhet och läge. Att inreda med både gamla och nya möbler, belysning är det som gör ett hem levande...för mig.
Att se en historia i sitt hem och inte en miljö från en möbelbutik, eller bara efter vad som är trendigt i varenda detalj och rum.
Jag är såå trött på övermöblerade hem med mässing, men det är min känsla och en annan kan känna glädje i det.
Varma Kramar från Ninni.

2016-11-10 @ 19:08:21
Postat av: Fru K

Åh vilka härliga väggfärger! Så fint men ack så svårt att hitta rätt. Har snart halva väggen här hemma målad med olika färgprover...

2016-11-10 @ 21:41:22
Postat av: Hans

Jättefin lägenhet men jag undrar ändå hur mycket som är deras egna inredningsdetaljer och möbler! Synd att det är plåtfasad på innegården ?

2016-11-10 @ 21:42:10
Postat av: Lisa

Åh så himla fint! :)

2016-11-11 @ 00:51:13
URL: http://lisahermansson.blogg.se
Postat av: sandra

Har du tillgång till färgkoderna på väggarna? så fina!

2016-11-15 @ 16:06:06

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL