Budgettips: Smart kroklist

Jag blev så glad när jag hittade den här bilden hos Fantastic Frank. Den illustrerar nämligen ett av mina bästa förvaringsknep här hemma. En vit kroklist tänker du? Det fina i kråksången är just att den är så diskret och att man kan hänga den på insidan av en innerdörr (utan att den knappt syns) för att skapa extra förvaring. Jag har köpt flera sådana till vårt hem, eftersom de gör att man kan dra "nytta" av ställen man annars inte har någon användning för. Vi har till exempel en på insidan av sovrumsdörren (för våra morgonrockar), en på insidan av tvättstugedörren (för smart förvaring av skötväskan, Max ryggsäck och överdragsbyxor) och en i klädgarderoben (perfekt kroklist för att hänga skärp och scarves). Här verkar den sitta i ett badrum modell compact living och husera både handdukar och borstar. ENUDDEN kostar bara 29 kronor på IKEA. Ett fiffigt förvaringslösning och bra budgetfynd i ett!
Foto: bilden är lånad från Fantastic Frank

Kommentarer
Postat av: Karin

Är inte dessa ljusstakar från Jysk väldigt lika Kählers Avvento? http://jysk.se/jul/julljusstakar/ljusstake-angelit-h6cm-keramik-osort

2016-11-16 @ 21:57:00
Postat av: Netti Starby

Så praktiskt och snyggt :-D

2016-11-16 @ 22:04:22
URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: Estela

Tack för budget tips ❤

2016-11-17 @ 17:15:59
Postat av: Katja

Snygg som attan - har också sett någon som hängde den på insidan av en duschvägg och sedan hängde IKEAs virkade korgar att ha schampoo etc i. Som ett alternativ till de ganska trista hängande stålhyllorna. Någon annan som har fler förslag på sådana förresten? tack för superblogg och trevlig helg, Katja

2016-11-18 @ 10:50:15
Postat av: Minimalisterna

Vi har en sådan smart förvaringslösning på badrumsdörren, där hänger vi bland annat hårtork och plattång. Här kan du läsa och se det på bild längst ner i inlägget:

http://minimalisterna.se/forvaring-i-minimalisternas-badrum/

Postat av: Carolina

En student som har en sådan hängande på varenda dörr i min studio. Blir inte bättre #IKEAkan :)

2016-12-06 @ 03:07:19
URL: http://devote.se/passeport

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL